Wyściskam a potem biegnę do ogrodu bo mam dzisiaj opryski rzeciw grzybom zorobić i jeszcze cóś ale nie wiem czy zdąże. I córce wreszcie obiecałam zakupy...
Witaj! Za dwa -trzy lata będziesz miała busz. teraz planuj ogród a po zakończeniu budowy przystąp do działania. Zobacz moje zdjęcia z pierwszego wątku w ubiegłym roku. Jak ubogo było!!
Marzenko, czy aż tak słońce mocno na rh operuje?
Ja swoich nie cieniuję, mają wilgoć, a słońce jeszcze nie takie mocne; sprawdzałam, rh w super kondycji
Marzenko, prośba, zapłać za mnie Ani, a ja potem odbiorę od ciebie i z tobą się rozliczę
o ... i tu siem zatrwożyłam ... pojawia się rozsądek i plan ... hmmm ... plan i ja jakoś się nie umiemy polubić ale czego ja siem tu nie naumiałam ... może wpatrzona w rozsądne ogrodniczki planu się naumiem ...
no to jestem w domu ))) !!! ...
Ewa duma ...
Madżenka w niuansach gmera i rozstrzyga co konweniuje a co nie licuje w "madżeniu" ... mi tam wszystko pasuje ale ja się nie znam ... ... a Madżenka ustala priorytety ... jak dobrze znów być w domu
zinterpretowałam na korzyść grabów ... i w domniemaniu na wąską kibić piszącej ...