Jolu ściągnęłam od dziewczyn a określenie Asi Użyłam pęsety do regulacji brwi i ręcznika papierowego, zraszam, żeby miały wilgotno i czekam na kiełki. Nawet podoba mi się taka metoda, bo od razu widać które nasiona żyją i jak będą kiełki przełożę na paletkę
Próbowałaś przyrządzić coś z tego szczawiu? Roślina nie jest mi obca, ale tak bardziej o dekoracyjności na rabacie niż na talerzu o niej dotąd myślałam. Czy ma kwasowość w smaku?
Patent na sianie rzodkiewek zaoszczędzi Ci przerywki
Sosna czarna, też każdego roku skracam jej ,,świeczki,, dzięki temu jest gęsta i spowalniam jej wzrost, obecnie ma wysokość 1,65m. Gdy sadziłam ją to miała wysokość 1,20m
Elu ja też u nich kupowałam astry we wrześniu, przyjechały 5cm bidy że szok, w poprzednich latach miałam lepsze sadzonki astrów od nich.A zamówiłam u nich tylko dlatego że nigdzie nie mogłam kupić tych odmian astrów.Co jak co ale zdecydowanie wolę zakupy stacjonarne np.w moim pobliskim sklepie ogrodniczym i dołożyć 10zł-15zł więcej a rośliny duże i dorodne jak tu na zdj niżej.
Hejka, chcę posadzić niskie białe kwiatki u siebie przy szafirkach. Pomyślałam o skalnicy. Jak szeroko masz posadzone te kępki? Jak one wyglądają w ciągu roku? Brzydną?