Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród 2

Anna i Ogród 2

Makao 17:56, 11 kwi 2024

Juzia napisał(a)
Ania!!! Ja nie wiem jak to się stało, ale zniknął mi Twój wątek z obserwowanych!
I odkąd wróciłam na forum to widziałam Cię to i ówdzie czasem... i się zastanawiałam czemu nikt nic u Ciebie w wątku nie pisze... bo przecież by mi wyskoczyło powiadomienie?!?!?!
Ale dzisiaj nie wytrzymałam i wchodzę.... a tu zonk

Idę się trochę cofnąć w stronach. Za dużo nie cofnę, ale chociaż ostatnie miesiące?

SORKI!!!!!!

Bo założyłam nowy wątek. Do starego nie mogłam się dostać a Ty chyba miałaś zaznaczony mój stary wątek.

Daj spokój. Wiedziałam że wcześniej czy później do mnie trafisz
Makao 18:02, 11 kwi 2024

Juzia napisał(a)
Uuuu.... doczekałaś się płaczącej ściany
Ostatnio jak u Ciebie byłam to dopiero plany były
Fajna miejscówka wśród tych drzewek kolumnowych!

I widzę nowa rabata się szykuje! Trójkątna w dodatku! O to Cię nie podejrzewałam
Będę podglądać co tam wykombinujesz

No to dawno nie byłaś bo ścianka wodna ma 6 lat

No widzisz- rabaty wyprostowałam i teraz po środku trójkąt mi tylko pasował. Czubek pewnie zaniknie podczas układania kostki więc pewnie będzie ścięty w trapez.
Joann 20:59, 11 kwi 2024

Aniu, ciurkadelko cudne, też muszę sobie takie sprawić. Ścianka odnowiona super, świetny akcent w ogrodzie
anpi 21:22, 11 kwi 2024

Aniu, a gdzie kupowałaś te kubki w tej cenie? Przez internet są wprawdzie tańsze ale +koszt przesyłki i zanim przyjdą. W kilku miejscowych sklepach nie było albo 5zł za 4szt.
anpi 21:24, 11 kwi 2024

Ładne, duże Caradonny! Za moje już się ślimaki biorą
Makao 22:15, 11 kwi 2024

Joann napisał(a)
Aniu, ciurkadelko cudne, też muszę sobie takie sprawić. Ścianka odnowiona super, świetny akcent w ogrodzie

Dziękuję.
To przez to forum tworzy się takie rzeczy
Makao 22:17, 11 kwi 2024

anpi napisał(a)
Aniu, a gdzie kupowałaś te kubki w tej cenie? Przez internet są wprawdzie tańsze ale +koszt przesyłki i zanim przyjdą. W kilku miejscowych sklepach nie było albo 5zł za 4szt.

Kupowałam w Tedi. To taki sklep jak Kik. Można poszukać też w Action jak masz gdzieś w pobliżu.

Wystraszyłaś mnie z tymi ślimakami. Muszę zobaczyć czy tych wsadzonych rok temu nie zjadają
anpi 09:59, 12 kwi 2024

Mam Ted..., myślałam o nim, ale był nie po drodze Trzeba będzie więc dziś podjechać. Dobrze wiedzieć, bo szkoda mi czasu na poszukiwania i jeżdżenie od sklepu do sklepu. dzięki za cynk. Pogoda teraz super, chciałoby się jak najwięcej zdobić w ogrodzie.
Makao 11:58, 12 kwi 2024

Tak, nie pada a ochłodziło się. Dziś jak dla mnie to super pogoda bo wczoraj to wiatr wiał bardzo chłodny. Masakra wyjść na dwór. Dziś właśnie wiatr spokojny więc posiałam trawę.

Po ubiegłorocznych pracach budowlanych miejscami wcale trawy nie było. Łyse place. Syn zrobił aerację w weekend. Dziś trawa posiana i zasypana trochę ziemią więc teraz pilnuję żeby gleba była wilgotna

Słońce nie świeci to tak nie wysycha.

Na razie tylko ta część bo na tej drugiej trzeba obrzeża rabaty trójkątnej zrobić to jeszcze się wstrzymałam z sianiem tam trawy.
Juzia 12:01, 12 kwi 2024

Makao napisał(a)

Bo założyłam nowy wątek. Do starego nie mogłam się dostać a Ty chyba miałaś zaznaczony mój stary wątek.

Daj spokój. Wiedziałam że wcześniej czy później do mnie trafisz

No tak patrzę właśnie, że i datę dołączenia do forum masz jakąś dziwnie świeżą...