1- bordowe róże mam z tych wysokich astrid grafin, ascot, munstead tez tam ma być. to dac je na tyły?a przed nimi byliny i przed obwódka?i ta obwodka przechodzila by w kostke pod jabłonką?
2 - jezowki jako drugie a przed nimi berberys ciety w kulki tak? czy wmieszany w jeżówki w dwóch rzedach?
3 - napewno tutaj poprosiłabym Cie o inspirkę. a te zielone obok to kostki tak?
4 - tu mi nie gra ten niebieski i choiny... :/ może cos powtorzyć z innych części?albo te horki pociagnąc aż do altanki a przed nimi jarzmianki, hakone, brunery?
5 - wszysko super
6,8 - tutaj sugerując sie rada Toszki rododendrony bym dała w drugiel linii z ml w plecach. a przed któraś z Twoich propozycji. jesli chodzi o azalie nigdy wcześniej nie myślałam o nich u siebie..nie za dużo gatunków?
7,9 - super
O to podobnie jak moje
Czy te nasiona sie wysieja i stworzy sie łan jezowek tak sie zastanawiam. Dziewczyny pisaly ze chyba nie wszystkie gatunki sa z nasion .
Dzięki za instrukcję. Tez myślę o zrobieniu takich przęseł w warzywniku. I nie miałam pojęcia jakie wymiary dać listewek. Będę robić sama tzn. z pomocnikami .
Ooo ranyyyyy jeszcze kwiaty w donicach??? i to takie ?? normalnie podziwiam co Ty im robisz Basiu ,że one tak..no fieszzz
Noo i pierwsza setka strzeliła a wiéc buziaki i gratulacje..i pamiétaj ,że ta pierwsza zawsze najgorsza a potem..tysiaki już lecą
Jaki kffiatuch jeszcze
Korzenie pigwowca puszczają odrosty nawet po pożarze. Dlatego lepiej go nie ruszać z miejsca,
Dalie po deszczach i wiatrach już są brzydkie, na razie ścięłam część góry u niektórych, które pod widły będą szły w piuerwszej kolejności. A potem reszta,
Trochę tego jest.
Zajrzałam dziś do Ciebie.. ale za dużo do nadrobienia, pomimo spowolnienia wątku, u Ciebie joga ratuje umysł a u mnie stepy i rożne fitness.. zapłaciłam, zajęcia kilometr od domu to idę rozprostować kości.. ale nie narzekam, bo pracy (w zawodzie) ostatnie lata mniej niż więcej.. wiec forum przegrywa z pracą..
Jakieś stare fotki.. jak wrzucałam to sorki..