Efekt rewelacyjny, i pomyśleć że ja z tym walczę co roku i wyskubuję między kostką brukową. Tylko w małej kostce jak zacznie narastać to ją wkrótce całą zarośnie, dlatego wyskubuję. Podoba mi się kotek przy trzmielinie i kance. Pięknie się tam usadził.
Ogród pomaleńku wyrasta z nad ziemi, żebym miała więcej wyobraźni i zobaczyła go tak np za 5 lat
Pani Danusiu bardzo dziękuję,że znalazła Pani chwilkę i dla mnie.Prawde mówiąc,już myślałam,że nie dostanę odpowiedzi.
Tylko bardzo proszę napisać ,jakie rośliny oznaczają poszczególne kolory.
Jasne nie lubię być tak zamknięta w czterech ścianach taka zimnica się zrobiła brrr u mnie dziś wieje z deszczem na przemian beee paskudnie poleciałam owijać hortki te przesadzane bo chyba wszystkie ruszałam przesadzałam i bałam się że je udusi teraz jestem spokojna nie dam rady wszystkiego przykryć co będzie to będzie ....buziolki Hanuś
a fotka energetyczna
Tu mozna sprobowac super dipy o roznych smakach, wiec probowalam. A pozniej zionelam czosnkiem jak smok Wawelski
zostawiam Was z panem Cukierkiem, to zaproszenie na dluzszy, wieczorny pokaz jego umiejetnosci
Cukierki tez jadlam, i te dipy i dzemy i czekolade i pilam rozne nalewki i mylam sie mydlem truskawkowym i ... i ...I brzuch mi to zapamieta do albo i jeszcze dluzej
Hejka, ja przydreptałam za naszą Jolcią do Ciebie, i zaczynam czytać Twój watek dopiero, ale powiedz co planujesz jeszcze na tych rabatach? A pod potem to są szmaragdy?