Bambina dzis sama domagala sie wpuszczenia do domu... wskoczyla na biurowe okno i zagladala stojac na lapach. Malo nie padlam ze smiechu. Jak przez biuro nie wejdzie.. to dzis i biurowe drzwi byly dobre. Nie lubie kotow .. i mam kota dochodzacego... powoli sie oswaja i reaguje jak ja wolam...
Akurat odmianę kosodrzewiny pamiętam bo to łatwe - "Winter Gold".
Ja mam sporo kosodrzewin bo skupowałam kiedyś jak miałam wizję ogrodu leśnego i oczywiście sadziłam gdzie popadło. No cóż taki grzech dzieciństwa
Ta rośnie wolno i zmienia kolor na zimę dosłownie jak przysłowiowy kameleon z zielonego na żółty - jeszcze apogeum wybarwienia nie osiągnęła.
Śnieguliczkę z różowymi kulkami dostałam od swatowej i niestety co rok ja przesadzałam ale już będzie rosła i czekam na krzaczek. To chyba Ametyst.
Śnieguliczki mi się podobają od zawsze.
Widziałam taki żywopłot z białej u moich znajomych pszczelarzy
Innym razem zobaczyłam wielki bukiet taki swobodny róż z gałązkami śnieguliczki z wielkimi różowymi kulkami - więc zapragnęłam.
A w tym roku postanowiłam kupić z białymi kulkami, wpadłam do szkółki zlapałam krzak za 5 zł bez metki i patrze teraz a mam takie gałązki
czyli jeszcze białej nie mam
Twoje pozycje książkowe są ambitne - ja na razie luzik.
Bardzo dziękuję za odwiedzinki
A Wy czekacie na cos specjalnego ,o raju no nic takiego nie mam dla Was
skończyłam bombki papierowe i trochę gwiazdek to wszystko ,a no i wstążki do bombek dla dzieci skończyłam i na tym chyba kończę,muszę trochę za dom się zabrać
Między cisami derenie, miskant Variegatus i hortensje Limki.
Od lewej u góry hortensje ogrodowe różowe, dalej rodki.
Nie wiem co pod modrzewiem?
I znowu problem co dać zamiast trawy pod wiśnią z lewej
Super miałaś zakupy, nawet oglądanie pewnie sprawiało przyjemność
Właśnie do tej trzeciej- bez ozdób włożyłam świecidełka
U nas myszy są w stodole i w P. warsztacie, bo tam trzyma żarcie dla ryb. Znów mu podbieraki i akcesoria rybne pocięły.
Na razie taki mam stroik po urodzinowy ale żal mi wyrzucać tego co dobre, toteż dołożyłam gałązki wierzby mandżurkiej
a to czerwone to chyba Ania zgadla ze konwalia, mam takie same i wysokosc tez pasuje, w tle widze wrzosy wiec koraliki nie wyzsze. na pczatku myslalam, ze z zegos spadly