Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Gardenarium 11:28, 27 sty 2017

o 13.14 skoro za dwie godziny
Ja też potrzymam kciuki, ale dasz radę.

Instagram Ogrodowiska
Zielona 11:34, 27 sty 2017

Sebek - tak niedawno trzymałam kciuki za Twoją maturę!!! Czas na forum czasem odliczam według Twojej edukacyjnej drogi

Danuś - wiosennie pozdrawiam

pestka56 12:29, 27 sty 2017

Przyłączam się do trzymania kciuków
Zdaje się, że w porę wpadłam

Zielona, ja nie jestem wierząca, ale Biblia to bardzo mądra księga. Mam na półce 3 w tym jedną w starożytnej grece
Kokesz 14:16, 27 sty 2017

Zielona napisał(a)
Sebek - tak niedawno trzymałam kciuki za Twoją maturę!!! Czas na forum czasem odliczam według Twojej edukacyjnej drogi

Danuś - wiosennie pozdrawiam

Śliczne☺ a ten delikatny zapach...
Moje jeszcze zadołowane w ogródku, jak się trochę ociepli to będę je oglądać na balkonie
W domu jednak zbyt szybko przekwitają.
Byle do wiosny
Mary 22:21, 27 sty 2017

Nierozsądna panna wpadła z wizytą sprawdzić do słychać i pozdrawia

Niestety nie mogę trzymać kciuków za Sebka, bo czas już minął, ale myślę, że i tak zdał.
nicol21 22:45, 27 sty 2017

Wróciłam do dekoracji świątecznych oraz ogrodu - wszystko pięknie się prezentowało Aż miło popatrzeć i fajnie pozazdrościć.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mary 23:03, 27 sty 2017

Przypowieść o talentach też bardzo lubię. Tak sobie czasem myślę, że gdyby każdy umiał wykorzystać te talenty, które ma, zamiast na siłę szukać swojej drogi tam, gdzie talentu nie ma...
Wendy79 18:26, 28 sty 2017

Mary napisał(a)
Przypowieść o talentach też bardzo lubię. Tak sobie czasem myślę, że gdyby każdy umiał wykorzystać te talenty, które ma, zamiast na siłę szukać swojej drogi tam, gdzie talentu nie ma...

Cała trudność w tym, żeby odkryć talent, który się dostało
Madzenka 21:21, 28 sty 2017

Lubię gdy wracasz na forum z przemysleniami
22:32, 28 sty 2017
Zielona napisał(a)
Ana, Ewo, Sebku, MAD (stęskniłam się...), wiuniu

Bardzo, bardzo Wam dziękuję.
Tak wiele jest osób, które tu poznałam i które cenię. Wiecie, że lubię bezpośredni kontakt, bo pisanie to jednak nie to, co prawdziwa rozmowa. Zatem dziękuję za wszystkie wspaniałe, wartościowe rozmowy, jakie ze mną odbyliście

Czy u Was tez dzisiaj świeci takie przecudne słońce?
Życie jest piękne!!!

Świeciło pięknie, w sam raz na spacerek światło słoneczne to dobra terapia na "depresje" , żyć się chce i działać szczególnie w ogrodzie. Dlatego wiosną, kiedy dni są coraz dłuższe i więcej słoneczka na niebie, nie wspomnę o zapachu i śpiewie ptaków, to ładują się nasze akumulatory Już nie mogę się doczekać.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies