Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Zielonym od linijki - ogród Ivony 11:21, 13 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj ale ładna ta grabowa, a pomyśleć, że to się jeszcze wszystko rozrośnie

Dziękuję tez czekam aż zrobi się busz
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 07:16, 13 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)

Agnieszko żadne dziwne wnurzenia, sama prawda. Ja myślę, że z ogrodem jak z domem pierwszy dla wroga, drugi na spłatę pierwszego, a trzeci dla siebie Chociaż wiadomo wyjątków jest mnóstwo.
Z ogrodem i rabatami tak jest, niby nie jest źle, ale może być lepiej i ogrodniczkowanie zawsze pozostanie taką pogonią za króliczkiem, w sumie nie ukrywam, że nawet to lubię, szkoda że nie wszyscy to rozumieją
Spotkanko za dwa tygodnie.

Większość z nas rozumie bo gonimy za tym samym króliczkiem , fajnie to ująłeś i niech ta nasza walka/kaprysy/zachcianki/ciągłe zmiany.....będzie tym fajnym króliczkiem - lepiej brzmi.........bajkowo
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:47, 12 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Kasiu cały czas śledzę po cichutku i powiem, że Cię podziwiam

Nie no ale mi miło Ale nie musisz cicho - w końcu masz u mnie zaległą wizytę
Ogród Małej Mi - sezon 2016 21:21, 12 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Dlaczego mnie to nie dziwi Super

No cóż .. trzeba cieszyć się z małych rzeczy.. bo wielkie nie zawsze są nam dane

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:14, 12 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
No wiedziałem że bez krwi się nie obchodzi przy takich okazach.
Jak będziesz nadal chciała tego giganteusa to pisz śmiało, wiosną planuję wykopać mojego wielkiego dziada i podzielić, chociaż zastanawiam się ciężko jak ja to zrobię bo ma pond metr średnicy przy podstawie

Łuki póki co nie mam miejsca ale do wiosny jest jeszcze dużo czasu to może coś się urodzi
Dzięki za propozycje
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:53, 12 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Kasiu skąd masz Tyle róż, jakoś przespałem ten moment w Waszym ogrodzie, pięknie kwitną

W tamtym roku przybyło trochę, no może większość. mam ich 38:- choć prawdę mówiąc nie widać ich aż tak bardzo - jak na taka ilość.
Czekam na nie jeszcze do przyszłego roku- na razie niektóre to mikrusy.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:47, 12 cze 2016

Do góry
Kasiu skąd masz Tyle róż, jakoś przespałem ten moment w Waszym ogrodzie, pięknie kwitną
Ogród Małej Mi - sezon 2016 09:42, 12 cze 2016

Do góry
Dlaczego mnie to nie dziwi Super
Ogród wśród pól i wiatrów 09:32, 12 cze 2016

Do góry
Polinka - dzięki za odwiedzinki i miłe słówka
Marzenka - rozeznanie zrób, nie będziesz miała problemu, bo teraz gdzie nie wejdziesz, to róże
Luki - dzięki A mój ogród to 20 arów.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:06, 11 cze 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Luki, masz rację! Codziennie zakopuję kawał wieprzowiny/wołowiny/dziczyzny/drobiu Co akurat jest na stanie to idzie pod trawy
Wiesz ja kocham wszystkie trawy a te największe najbardziej więc giganteus pewnie skradnie moje serce.

Juzia trzymaj się dalej swojego postanowienia to może w koljenym roku uwierzysz

Madziu, mam podobny problem z bukszpanami. Choć u mnie kule były w tragicznym stanie, za to kostki szaleją i też z chęcią przystopowałabym ich wzrost.

Alu, dziękuję

Aga, cieszę się bardzo, że lawenda odbiła

Marto, dzięki

Małgosiu, nie wiem...Gracilimusy już nie dostają pokrzywy bo boję się, że wyskoczą na 3 m. ML póki co idą w górę.

Marta, buziaki

Moje ML w tym roku są bardziej rozłożyste niż w ubiegłym. Wtedy szły bardziej w pion.

Moja rozplenica tej wiosny pływała kilkakrotnie, oprócz tego mam tendencje do przelewania i ciężką glebę. Rośnie pięknie. Może jednak bardziej susza szkodzi trawom niż przelanie ?
Mój ogród pod górkę... 23:04, 11 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Matko jak te górki cudnie zarastają, w przyszłym roku to już będzie się z nich wylewać. Na prawdę widać efekty zeszłorocznych prac

Jak patrze na Twoje moudry to aż mnie w dołku ściska jak pomyśle o moich, wszystkie 9 padło, nawet w moim źródle nie ma czego kupić bo też trawy marne

Dzięki Łukasz
Rzeczywiście rośliny trochę bujnęły w tym sezonie

Rozplenice pięknie mi przezimowały - na około czterdzieści sztuk padła tylko jedna. Szkoda, że inne nie poszły w ich ślady.
Widziałam piękne hameln i króliczki, ale ceny zabójcze!
Ogród Loczka 22:47, 11 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Z wrażenie nawet nie zauważyłęm, że pochwaliłem w metamorfozach, a nie w Twoim wątku.
To piszę jeszcze raz, że wyszło genialnie i zmiana bardzo na plus.

Luki dzięki.
Ogrodowe przygody 22:30, 11 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Prowadzę w tym roku wnikliwą obserwacje pomarańczowych róż i kolejna wpadła mi w oko.

czyżby mary?

będę miała jeszcze jedną w tym kolorze ale ma dopiero 1 sezon queen of harts
Ogród wśród pól i wiatrów 21:53, 11 cze 2016

Do góry
Jolu strasznie podoba mi się Twój ogród, ale tak w sumie zastanawia mnie jaką masz dużą działkę, bo wydaje się, że jest bardzo duża
Mój ogród pod górkę... 21:43, 11 cze 2016

Do góry
Matko jak te górki cudnie zarastają, w przyszłym roku to już będzie się z nich wylewać. Na prawdę widać efekty zeszłorocznych prac

Jak patrze na Twoje moudry to aż mnie w dołku ściska jak pomyśle o moich, wszystkie 9 padło, nawet w moim źródle nie ma czego kupić bo też trawy marne
Metamorfozy ogrodowe 21:40, 11 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Łukasz no w końcu pozbyłeś się dziurek w podjeździe wygląda to teraz o wiele wiele lepiej. Znakomita robota, Ciekaw jestem kiedy małżonka będzie musiała zostawiać samochód na drodze bo miejsca ubywa

przestawi się na PKS
Ogród Loczka 21:38, 11 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Z wrażenie nawet nie zauważyłęm, że pochwaliłem w metamorfozach, a nie w Twoim wątku.

Dziękuje Luki
Ogrodowe przygody 21:38, 11 cze 2016

Do góry
Prowadzę w tym roku wnikliwą obserwacje pomarańczowych róż i kolejna wpadła mi w oko.
Ogród Loczka 21:37, 11 cze 2016

Do góry
Metamorfozy ogrodowe 21:31, 11 cze 2016

Do góry
Łukasz no w końcu pozbyłeś się dziurek w podjeździe wygląda to teraz o wiele wiele lepiej. Znakomita robota, Ciekaw jestem kiedy małżonka będzie musiała zostawiać samochód na drodze bo miejsca ubywa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies