Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Milka 11:29, 13 cze 2016

Oj na pewno
ja stale musze takie wybory dokonywać
czytam u Uli, ze dalie ograniczasz??
ja mam 3 sztuki, w tym 1 z ciemnymi liśćmi, resztę Miśka wytarmosiła, chyba tylko ciemną będę przechowywać, nie mam już siły na tę zabawę
Luki 11:31, 13 cze 2016

Pocieszę, że mnie czeka ok 50 kul i stożków, a do tego jeszcze 26mb żywopłocików, pomijam jeszcze inne rośliny wymagające cięcia.
No i już się tak nie stresuj pogodą, czy zdążysz ogarnąć itd. i tak na koniec stwierdzisz, że mogłaś zrobić jeszcze to czy tamto, a wszyscy i tak wyjdą z wielkim uśmiechem
Kindzia 11:32, 13 cze 2016

Milka napisał(a)
Oj na pewno
ja stale musze takie wybory dokonywać
czytam u Uli, ze dalie ograniczasz??
ja mam 3 sztuki, w tym 1 z ciemnymi liśćmi, resztę Miśka wytarmosiła, chyba tylko ciemną będę przechowywać, nie mam już siły na tę zabawę

Irciu...ja mam ze 20 sztuk...i ciągle się kocą Zaczynam mieć kłopot z miejscem przechowywania.

Teraz się tym bardziej spieszę, musiałabym się rozdwoić...
Kindzia 11:34, 13 cze 2016

Luki napisał(a)
Pocieszę, że mnie czeka ok 50 kul i stożków, a do tego jeszcze 26mb żywopłocików, pomijam jeszcze inne rośliny wymagające cięcia.
No i już się tak nie stresuj pogodą, czy zdążysz ogarnąć itd. i tak na koniec stwierdzisz, że mogłaś zrobić jeszcze to czy tamto, a wszyscy i tak wyjdą z wielkim uśmiechem

Trochę pocieszyłeś Zostało jeszcze 12 kul i 30 metrów żywopłotu. Wczoraj sposobem niecnym zgwałciłam męża i pociął żywopłot na salonowej

Stresuję się...
malgorzata_s... 11:36, 13 cze 2016

Kindzia napisał(a)

Przyjedź I tak musimy się spotkać Kiedy Wam pasuje? Bo jak ja się zacznę zastanawiać...

Kasia przecież tylko weekend wchodzi w grę nie? W piątek nie bo mam 2 zmianę. To pewno sobota co?
Kindzia 11:39, 13 cze 2016

Może być sobota, może być niedziela Od wtorku wieczorem w przyszłym tygodniu też jestem, urlop mam, oby nie na marne...muszę oddmuchiwać deszcz

W sobotę Ci najlepiej? W porządalu
Milka 11:42, 13 cze 2016

Kindzia napisał(a)

Trochę pocieszyłeś Zostało jeszcze 12 kul i 30 metrów żywopłotu. Wczoraj sposobem niecnym zgwałciłam męża i pociął żywopłot na salonowej

Stresuję się...

u siebie nawet nie liczę
kiedyś tam zrobię
nie stresuj się, będzie super
Kindzia 12:01, 13 cze 2016

Bardzo się staram
KasiaWB 14:16, 13 cze 2016

Dzień dobry
podziwiam łezkę, róże i wysiłek włożony w pielęgnację ogrodu Pięknie
Czy jesteś zadowolona w W.Morrisa?
Czytałam, że cięłaś irysy syberyjskie - proszę o kilka słów jak to zrobić? do spodu czy na 1/3? nigdy ich nie cięłam. Mam zamiar je w ogóle przesadzić to od razu dopytam czy teraz już można przesadzić i po tym ściąć?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Ludwika 14:47, 13 cze 2016

Podziwiam za to cięcie. Ja mam tylko 6 kul i 1 stożka i nie mogę się zebrać na odwagę, żeby je pociąć w końcu

A kosteczki bukszpanowe przy pniach na trawniku pierwszy raz zauważam Śliczne!