A ja jednak żwirek z korą ... z przodu rabaty byłyby korowe a z boku, tam gdzie lawenda żwirek ... przecież zawsze możesz zamienić korę na żwirek ... w drugą stronę ciężka przeprawa
Miło mi, że się krzywusek podoba. Wiedziałam, że będzie mój, jak pan powiedział, że ma takiego pogiętego brzydala, ale z duszą. I jak tylko go zdjął z auta poczułam chemię między nami
Wypasione fakt, ale sadzenie tego dużego klona mnie dzisiaj wykończyło
Dzięki
Tyle wpisów ... myślę sobie pewnie Angelika zakończyła prace przy kręgu ... i nie pomyliłam się ... Pięknie to cuuuuuuuuuuudo wpisało się w ten zakątek ... wszystko ze sobą współgra ... jak jeszcze powojnik sie puści krąg będzie wyglądał jakby tam był od początku istnienia ogrodu ... z poduchami masz rację ... poprzymierzaj większe ...
Rabata frontowa jeszcze rozwkitnie ... jak wszystko u Ciebie ... pamiętamy przecież zmiany na przestrzeni kilku lat A ten conica tani tzn ile? i jaki duży? I czy Ty robisz opryski swoim conicom nie łapią przędziorka?
Nie widziałam kłosowca na żywo, jak się u mnie zadomowi, to w tym roku będę go obserwować. Kasia z Mojej bajki jest z niego bardzo zadowolona i mi go poleciła