Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

malgorzata_s... 13:46, 13 kwi 2017

Kłosowca u Kasi widziałam super jestNiezłą masz znowu szkółkę
Ewa777 15:37, 13 kwi 2017

Milka napisał(a)
I magnolie i dekoracje mnie zachwycają no i ten kamień z misą, rewelacja!
Przedszkole dorodne, mnie z kolei w donicach nie udają się, tzn mam w donicach ale na zewnątrz, w gruncie idzie mi lepiej

Widziałam Irenko, jak u Ciebie wszystko rośnie pięknie, co tylko wsadziszw zięmię Mi się nie udało to w dwa lata pod rząd, dlatego próbuję kolejnego sposobu. Na razie wszystkie patyczki zielone - to dobry znak
Ewa777 15:45, 13 kwi 2017

lojalna_ napisał(a)
Ewus magnolia daje czadu cudna . Kwiatow masz tyle ze ocxoplasu można dostać )))

Jolu, to tylko na zdjęciach tak wygląda Teraz w ogrodzie mało widać kwiatów. Przekwitły krokusy i iryski, tulipany i sasanki mają zamknięte główki - jedne, bo brakuje słońca, a drugie, bo jeszcze nie rozkwitły. Kwitną prymulki i żonkile oraz ciemierniki. Zaczynają pojawiać się szafirki.
Ewa777 15:47, 13 kwi 2017

ren133 napisał(a)

Zaciekawiłaś mnie tym kłosowcem ten fioletowy idealnie zgrywa sie z werbeną
Muszę sprawdzić w ogrodniczym czy mają?

Nie widziałam kłosowca na żywo, jak się u mnie zadomowi, to w tym roku będę go obserwować. Kasia z Mojej bajki jest z niego bardzo zadowolona i mi go poleciła
Ewa777 15:53, 13 kwi 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kłosowca u Kasi widziałam super jestNiezłą masz znowu szkółkę

Znowu nie ma jak przejść przy oknie tarasowym - cała podłoga zastawiona
malgorzata_s... 17:52, 13 kwi 2017

Ewcia już tnij trawy i nie za nisko bo moje hakone już mają po 5 cm.
Ewa777 17:57, 13 kwi 2017

Ewcia już tnij trawy i nie za nisko bo moje hakone już mają po 5 cm.

Teraz to nie dam rady, bo zdrowie mi nie pozwala... Może po świętach będzie lepiej
malgorzata_s... 18:51, 13 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)

Teraz to nie dam rady, bo zdrowie mi nie pozwala... Może po świętach będzie lepiej

Ty to jeszcze z miesiąc nie szalej że skłonami w ogrodzie. Ktoś za Ciebie to musi zrobić. Hakonki lekko się tnie większość wiatr u mnie oskubał więc niewiele było do cięcia. U mnie juž takie.
Ewa777 19:23, 13 kwi 2017

Ty to jeszcze z miesiąc nie szalej że skłonami w ogrodzie. Ktoś za Ciebie to musi zrobić. Hakonki lekko się tnie większość wiatr u mnie oskubał więc niewiele było do cięcia. U mnie juž takie.

Z okna jak na nie patrzę, to nadal są suche. Może nie przeżyły?
Krzysia wyślę na cięcie i będę drżała, czy dobrze przytnie
A lawendę kiedy ciąć?
szemusia 20:20, 13 kwi 2017

Ja lawendę już pocięłam, baaardzo krótko. I już odbiła. Więc myślę, ze już można...

Ewcia, do kamienia się cofnęłam i zaniemówiłam... Świetnie się wpasował w ogród - jakby tam od zawsze stał Piszesz, ze planujesz kolejne zakupy. Będzie super