Danusiu witam serdecznie w moim ogrodzie
Dziękuję za dobre słowo z rana.
Z chęcią skorzystam z wiedzy zawartej na forum.
Jest wiele rzeczy, które chcę zmienić i udoskonalić, a tu z pewnością znajdę inspiracje.
Dziękuję bardzo
Taką cudną zimę mamy na Śląsku, jest wyjątkowo piękna, słoneczna i optymistyczna
Taką uwielbiam!
Często słyszę, że na Śląsku nie ma co oglądać. Nie zgadzam się... jest tu pięknie i z dnia na dzień, piękniej.
Ludzie dbają o swoje ogrody i o porządek. Aż chce się żyć
Dzisiaj znów słonko i szadź na drzewach, ale ja korzystając z ferii dzieci śiedzę dalej w szlafroku, zamiast biegać z aparatem i łapać chwile
Ogród masz zachwycający! Kazda pora roku mnie urzekła,ale ten zimowy krajobraz jest cudny. A fotki takie piękne robisz, że nie można oczu oderwać
Będę często zaglądać
Wszystko zależy od zimy, tegoroczna pokazała co potrafi.
U mnie było -29 w tym roku.
Nawet udało nam się doświadczenie, podglądnięte na YT przeprowadzane głównie na Syberii
Dzień dobry!
Witam serdecznie w moim zimowym, dzisiaj nawet bardzo zimowym, ogrodzie
Dziękuję za miłe słowa odnośnie moich zdjęć, to miłe że komuś się podobają
U mnie jest mnóstwo ptaków, ale to zasługa drzew i krzewów. Gdzie mają sporo pożywienia i schronienie.
W zeszłym roku pierwszy raz nad stawem mieszkała czapla
Płochliwa, ale mam ją
Wstążkami nie zaznaczam one sukcesywnie odmianami przekwitały i schły wykopane odmianami a potem odmianami przechowywałam w takich skrzynkach z etykietami
Tak, kaliny to moje ukochane rośliny
U mnie Kalina Burkwooda Anne Russell nie traci liści, jest zwarta i kompaktowa, przepięknie kwitnie, a pachnie nieziemsko.
W rejonach gdzie są ostrzejsze zimy może tracić liście.
Całkowicie zimozielona jest Koreańska Eskimo, ale nie pachnie. Kule są śnieżnobiałe.