Panowie dziś położyli blachę. Tylko, jak wróciłam z zakupów, było już ciemno i niewiele zobaczyłam. Ale jutro zrobię fotkę. Jak ja się cieszę
Jeszcze został daszek na ganku, ale czekam za rynnami, wczoraj zamówiłam. Jak będą, mam dać znać panom
Faktycznie sporo liści. Za to widzę dębowe czyli idealne do ściółkowania pod kwasoluby. Dziewczyny napadają w lasach na runo leśne, Ty masz podane jak na tacy
Mój klon palmowy chyba krótkowzroczny, bo zapomniał liście gubić i ma komplet. Jak przyklejone do niego.
Na starość zgłupiałam i założyłam stronę na fb, na razie jest w powijakach, zaliczyłam już kilka wpadek ale takie wyzwania są dobre dla podtrzymania pracy komórek mózgowych. Potrzebuję oczywiście trochę czasu żeby wyglądało to w miarę profesjonalnie ale tez Waszego wsparcia pod postacią " lubię to! "
Zapraszam i od razu dziękuję
Na codzień raczej nie jestem towarzyska, ale od lat spotykam w necie fajne osoby, mam mnóstwo zlotów, spotka, bliskich znajomości i nigdy do tej pory nie zawiodłam się na ludziach. Sama też jestem sobą i nie mam problemów, by spotkać się na żywo. Bliżej wiosny skrzykniemy się konkretnie.
Jakie fajne kule A tym fajniejsze, bo cena baaardzo fajna. Przede mną się zawsze wszystkie promocje i wyprzedaże chowają. Ja nie wiem, jak to jest