Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Margarete 17:23, 19 lis 2016

Jak tam prace wykończeniowe? Widać finisz?

zawitka 18:06, 19 lis 2016

Pokaż co zrobiliście
AgataP 10:23, 21 lis 2016

Prace powoli do przodu, teraz będziemy malować boazerię, na początku grudnia wchodzi wykonawca... potem to już nasza praca... może jak będzie ciepło, od wiosny/lata to się wyniesiemy na górę...

nie ma co pokazywać... bałagan wszędzie...

uciekam, bo mam dużo pracy a i Zośka chora, w domu...
kasja83 12:17, 24 lis 2016

AgataP napisał(a)
Prace powoli do przodu, teraz będziemy malować boazerię, na początku grudnia wchodzi wykonawca... potem to już nasza praca... może jak będzie ciepło, od wiosny/lata to się wyniesiemy na górę...

nie ma co pokazywać... bałagan wszędzie...

uciekam, bo mam dużo pracy a i Zośka chora, w domu...

A powiem Ci, ze też bym wolała rozwalić się z tą moją kuchnią teraz...na wiosnę to chciałabym o ogrodzie coś pomyśleć, a nie o chałupie...

Zdrówka dla Zosi
UrsaMaior 12:57, 24 lis 2016

AgataP napisał(a)

Małgoś nikt nie lubi za bardzo remontów, ale trzeba jakoś to przejść.

Ja lubię Mieszkamy w naszym domu dość krótko, a już mogłabym budować następny Remonty, budowa, super sprawa jak się ma pomysły i ogólną wizję. Gorzej jak się nie wie czego chce... Zazdroszczę więc i podglądam z ciekawością, boazeria boska!
AgataP 13:03, 24 lis 2016

UrsaMaior napisał(a)

Ja lubię Mieszkamy w naszym domu dość krótko, a już mogłabym budować następny Remonty, budowa, super sprawa jak się ma pomysły i ogólną wizję. Gorzej jak się nie wie czego chce... Zazdroszczę więc i podglądam z ciekawością, boazeria boska!

Iza zdjęcie boazerii nie moje, moja leży jeszcze w paczkach
AgataP 13:11, 24 lis 2016

Zdjęcia o poranku

AgataP 13:13, 24 lis 2016

UrsaMaior napisał(a)

Lubiłam gdy nie mieszkałam, inna praca, inna motywacja, inne pieniądze... teraz kredyt na karku, dwójka dzieci i bałagan przez roboty na górze..
AgataP 13:19, 24 lis 2016

kasja83 napisał(a)

A powiem Ci, ze też bym wolała rozwalić się z tą moją kuchnią teraz...na wiosnę to chciałabym o ogrodzie coś pomyśleć, a nie o chałupie...

Zdrówka dla Zosi

Masz rację - od wiosny to już tylko ogród. Ja też na to liczę, obrobić wstępnie tak by dało się mieszkać i siup na górę... dalsze prace potem jesienią... tym bardziej że na wiosnę mam jeszcze w planach ogrodzić warzywnik a potem dokończyć taras...

Zośka już mogłaby iść do przedszkola ale jak usłyszałam że jest tylko 6 dzieciaków i jelitówka to zrezygnowałam, zostanie do końca tygodnia ze mną w domu.
Makao_J 13:26, 24 lis 2016

Ależ piękne to różowe niebo. Może się mylę ale chyba zwiastuje chłód ale chyba bardziej róż wieczorową porą niż taki o poranku.