Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

AniMa 21:12, 22 lis 2016

Nic nie mowie głośno, ale tez wolałabym w ogrodzie pokopać niż w pracy przy papirach siedzieć...
Z tym mykiem do sklepu tak łatwo nie będzie - poza tym musiałabym w tłum sie rzucać
Zdjęcia super, choć wem, że nie oddają tego jak faktycznie u Ciebie jest ładnie
beata_m 10:02, 23 lis 2016

piękne zdjęcia i porównanie super bluszczyk pięknie się rozrasta pozdrawiam cieplutko
lojalna_ 10:10, 23 lis 2016

Pieknie ogrod jesienia wyglada )) pieknie )))
asiak 20:17, 23 lis 2016

Polubiłam bluszcz
Cisy piękne
regli 10:58, 24 lis 2016

Cześć Polinko
Wiem, że temat bywania i niebywania na forum zamknięty, ale mimo wszystko chciałabym wtrącić swoje 3 grosze. Moim zdaniem jest tak wiele tego przyczyn (pewnie tyle ile zamkniętych lub porzuconych wątków), że nie dasz rady wszystkich ich znaleźć i nie ma sensu, żeby sobie tym głowę zaprzątać. Z pewnością natomiast, żeby wątek był odwiedzany, trzeba umieć o to samemu zadbać, mieć na to czas, bywać u innych, umieć też pisać o pierdołach (w pozytywnym znaczeniu). Forum jest już tak duże, że samo założenie wątku i czekanie aż ludziska sami do nas trafią jest po prostu naiwnością. Poza tym, mimo wszystko, czytanie wątków, oglądanie zdjęć i pytanie wcale nie gwarantuje, że sobie sami poradzimy z ogrodem, nawet z Waszą ogromną pomocą. Trzeba mieć w sobie pewne umiejętności, które można przy udziale forum odnaleźć albo i nie i wówczas musi pomóc specjalista. I każdy niezadowolony musi najpierw poszukać u siebie przyczyny, szczerze odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego mój wątek nie jest tak licznie odwiedzany przez innych. I musisz Polinko zdać sobie również sprawę, że czasami życie odrywa nas od ogrodów, zapominamy o forum, o ludziach na nim. Ja wypadłam z forum po śmierci mojej przyjaciółki i nie byłam już w stanie nadrobić zaległości, a i chyba nawet nie specjalnie mi się chciało. Swój wątek traktuję jako archiwum dla mnie i nie mam do nikogo pretensji, że pusto, bo i ja tam nie zaglądam. A do innych wpadam po cichutku, popodziwiam, czasem poszukam czegoś co mi jest w danej chwili potrzebne lub zapytam w konkretnym wątku. I takie bywanie na forum mi odpowiada. Nie jestem na tyle zakręcona na punkcie ogrodu i na tyle otwarta, żeby być tu na stałe. Poza tym ciągle dopadają nas jakieś kłopoty (czasami zastanawiam się czy tylko my tak mamy), że dość regularnie musiałabym Was zarzucać swoimi smutkami, a tego absolutnie nie mam ochoty robić, a udawać, że jest super też nie umiem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i fajnie, że podjęłaś taki temat, bo to znaczy, że dostrzegasz innych
kasja83 12:05, 24 lis 2016

polinka napisał(a)
Mega udany wtorek za mną W ogrodzie wszystko zrobione, mogę spokojnie skupić się na betonach Taką słoneczną jesień to ja uwielbiam!

No porządek masz świetny!!!!Bardzo podobają mi się powiązane trawy.Co tam będziesz jeszcze z betonów tworzyć?
12:10, 24 lis 2016
polinka napisał(a)
Mega udany wtorek za mną W ogrodzie wszystko zrobione, mogę spokojnie skupić się na betonach Taką słoneczną jesień to ja uwielbiam!

Pięknie powiązane trawki i porządek na zimę gotowy
polinka 19:05, 24 lis 2016

malkul napisał(a)
przepiękny ten cisowy zywopłot

A dziękuję Kokoszko

Jeśli uda się zrealizować plany to w następnym roku dojdzie kolejny żywopłotek cisowy Szczerze mówiąc, nie mogę już się doczekać.
polinka 19:06, 24 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Poli dzisiaj wycinałam bluszcze, całą rabatę igiełkową mi opanowały

Ha, ha Na początku się martwimy, że nie chce rosnąc a póżniej wycinamy bo za bardzo się panoszy. Też będę cięła bluszcza.
polinka 19:07, 24 lis 2016

Sebek napisał(a)
Ale porządek! Wow

Sebek, przecież TY też uwielbiasz porządek