Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Moja codzienność - ogród Oli 16:18, 03 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Wianek doczekał się pomponów i ... jest cuuudnie ... tak jak chciałaś cieplutko

no tak
Typografia ogrodu 15:41, 03 gru 2015

Do góry
Ale to nie wianek a stroik na nowy stol.mozna uznac ze adwentowy plus swieca na wigilie z odpadow sklejki pp reniferze,z porozem renifera,albo reniferka raczej.przywiezione przez znajomego z jednej z jedrowek i troche podkolorowane

Ranczo Szmaragdowa Dolina 15:32, 03 gru 2015

Do góry
Rumianka napisał(a)
Fajnie, że roślinki już w ziemi, tylko, że ten zmrok tak szybko zapada...A wianek solidnie zrobiony, skoro przetrwał tyle lat.

Teraz ciepło to może się zdążą gruntu złapać a wianek już mi się tak nie podoba
Typografia ogrodu 15:29, 03 gru 2015

Do góry
A tu wesoło i ciekawie jak zwykle Super Pokażesz wianek z mchem?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:11, 03 gru 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Przebieram nogami...pokaż wianek!

Buziak

Pokażę po pracy, bo awizo było i dziś mąż odebrał
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:59, 03 gru 2015

Do góry
Już sobie Was wyobrażam w akcji, potem herbatka i rozmowy. Widzę Was cały czas siedzących pod wyciągiem kuchennym na taboretach i dyskutujących o ważnych, wspólnych sprawach. Ja mam podobnie, tylko my dyskutujemy w innej pozycji, na kanapie, albo na spacerze

Wianek, jeśli Twórczyni pozwoli, nieco przeliftinguję i dodam białego Będzie wisiał na aniołku na ścianie. Przy ławce. Taki mam plan.

Tak się u nas ranek zaczyna ale ostatnio w działaniach na zmianę ważne, że jest postęp
dziś i ja od niej mam wianek, Zygi odebrał, wieczorem obfocę, idealnie wpisuje sie w moje tonacje w tym roku i jest przepiękny, będzie czerń, biel, srebro i pudrowany róż, głównie światła i żywe kwiaty

a to od Kasi wianek, jej pytaj i koniecznie pokaż
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3905-nadzieja-ze-kiedys-bedzie-pieknie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 12:08, 03 gru 2015

Do góry
Wianek potrzebuję zobaczyć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:04, 03 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Zaglądam i zachwycam się starym/nowym zakątkiem

Ja też wpadam, ale ciągle jeszcze wianka nie pokazujesz Pokazuj.

Milka napisał(a)
Pieknie w ogrodzie i znam te przyjemnosc sprzatania, wczoraj i ja oczyscilam z lisci rabatę pod oknem salonu i w kole bluszczowym, nwet pielilam i kant strzelilam

Cudne wianki, ktory nie zrobisz, zachwyca, zawsze smak i elegancja.
A ja chyba wiem, od kogo wianek i ten list, od serca...to wg mnie najpiekniejszy prezent. Pokaz darowany wianek, ciekawe gdzie zawiśnie

Już sobie Was wyobrażam w akcji, potem herbatka i rozmowy. Widzę Was cały czas siedzących pod wyciągiem kuchennym na taboretach i dyskutujących o ważnych, wspólnych sprawach. Ja mam podobnie, tylko my dyskutujemy w innej pozycji, na kanapie, albo na spacerze

Wianek, jeśli Twórczyni pozwoli, nieco przeliftinguję i dodam białego Będzie wisiał na aniołku na ścianie. Przy ławce. Taki mam plan.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:48, 03 gru 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Danuś, ten wianek zimowy to jest najpiękniejszy ze wszystkich (poza tym z ostrokrzewu) - szyszki ma, serduszka i choinkę. I jest prawdziwie zimowy. Świeży w swej bieli.

A może by tak rozpiąć miłorzęby na ścianie na stelażu - widziałam takie gotowce.

Bardzo lubię do Ciebie zaglądać po solidną dawkę piękna. I zachwycam się detalami.

Wianek też mi się podoba i podoba mi się ostatnia wersja wiankowania. Ten przetrwa, bo nie mogę przeboleć, że muszę potem wyrzucać. Chciałabym kiedyś zrobić wystawę na wielkiej ścianie, cudnie to by musiało wyglądać.

Mam marzenie, abyśmy mogli spotykać się w znakomitym gronie Ogrodowiska, mniej więcej w takiej scenerii żebyśmy mogli "ględzić" o wszystkim bez końca Przy miłym daniu z własnego warzywnika i jajeczku od bajecznych kurek z takiego domku

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:13, 03 gru 2015

Do góry
W tym roku chyba zgapiam od Ciebie szyszkowy wianek ze świecami, bardzo mi się podoba, tylko w bieli zrobię może. Juz mam chyba z 10 wianków na strychu, albo więcej a ciągle chce się jakiś inny tyle pięknych jest.
Ogród podziwiam śliczny!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:01, 03 gru 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jakże się cieszę, że moja fascynacja ogrodami daje ludziom coś więcej niż radość.

Dzisiaj dostałam taki piękny list, że warto żyć dla takich chwil Nagroda na koniec dnia. Zachowam go, powieszę na ścianie

A z listem był w paczce wianek, własnoręcznie zrobiony dla mnie

Dziękuję nieznajomej, której coś uratowałam...pomogłam - proszę o ujawnienie się na forum, jeśli czyta Pani K.

To tylko ja

To mi Danusiu dałaś "drugie życie"
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:55, 03 gru 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)

Buziak
no właśnie pokaż pokaż
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 08:45, 03 gru 2015

Do góry
Ja też wiem od kogo wianek Przyleciałam go zobaczyć...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:43, 03 gru 2015

Do góry

Buziak
Ranczo Szmaragdowa Dolina 08:30, 03 gru 2015

Do góry
Fajnie, że roślinki już w ziemi, tylko, że ten zmrok tak szybko zapada...A wianek solidnie zrobiony, skoro przetrwał tyle lat.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 06:15, 03 gru 2015

Do góry
Pieknie w ogrodzie i znam te przyjemnosc sprzatania, wczoraj i ja oczyscilam z lisci rabatę pod oknem salonu i w kole bluszczowym, nwet pielilam i kant strzelilam

Cudne wianki, ktory nie zrobisz, zachwyca, zawsze smak i elegancja.
A ja chyba wiem, od kogo wianek i ten list, od serca...to wg mnie najpiekniejszy prezent. Pokaz darowany wianek, ciekawe gdzie zawiśnie
Miejsko & sielsko 06:08, 03 gru 2015

Do góry
Czy wianek dziergasz?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:43, 02 gru 2015

Do góry
Danuś, ten wianek zimowy to jest najpiękniejszy ze wszystkich (poza tym z ostrokrzewu) - szyszki ma, serduszka i choinkę. I jest prawdziwie zimowy. Świeży w swej bieli.

A może by tak rozpiąć miłorzęby na ścianie na stelażu - widziałam takie gotowce.

Bardzo lubię do Ciebie zaglądać po solidną dawkę piękna. I zachwycam się detalami.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:42, 02 gru 2015

Do góry
taki wianek zrobiłam 5 lat temu i wciąż wisi

wtedy byłam z siebie dumna , a dziś nie dałabym tych sztucznych liści

zasłoniły kształt i stracił proporcje

Ogród pod trzema dębami 22:11, 02 gru 2015

Do góry
Świątecznie wiele nowości nie ma.

Wianek na drzwiach wejściowych wyszedł trochę przypadkiem ale bardzo go lubię.

Buksy do kompletu dostały też perełki.

A w domu nowy wianek nad kominkiem. Nie do końca mi się podoba ale z daleka jest ok .

Do towarzystwa ma zeszłoroczne na podłodze.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies