Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

08:02, 03 gru 2015
Gardenarium napisał(a)
Myślę, myślę, mam koncepcję... nawet ciekawą. Muszę Witkowi przedstawić w kwestii wykonania jej na tyłach.

nie ma to jak nowe pomysły czekamy co się urodzi

Kindzia 08:45, 03 gru 2015

Ja też wiem od kogo wianek Przyleciałam go zobaczyć...
Rumianka 08:55, 03 gru 2015

Pozdrowionka zostawiam Danuś...
Kasik 09:01, 03 gru 2015

Gardenarium napisał(a)
Jakże się cieszę, że moja fascynacja ogrodami daje ludziom coś więcej niż radość.

Dzisiaj dostałam taki piękny list, że warto żyć dla takich chwil Nagroda na koniec dnia. Zachowam go, powieszę na ścianie

A z listem był w paczce wianek, własnoręcznie zrobiony dla mnie

Dziękuję nieznajomej, której coś uratowałam...pomogłam - proszę o ujawnienie się na forum, jeśli czyta Pani K.

To tylko ja

To mi Danusiu dałaś "drugie życie"
Gardenarium 11:36, 03 gru 2015

Joku napisał(a)

Napisz proszę co utknęłaś w metalowej donicy? Nie mogę rozpoznać.
Pięknie masz jak zawsze. Bardzo pomysłowo udekorowałaś to miejsce. Wspaniałe wyczucie kolorów a raczej odcieni jednego, no może dwóch - trzech.
Podziwiam zapał do prac porządkowych tym bardziej że u mnie wszystko leży i czeka na wiosnę .

To stare dekoracje, z lata 2013. W metalowej donicy był bluszcz na stelażu.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:48, 03 gru 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Danuś, ten wianek zimowy to jest najpiękniejszy ze wszystkich (poza tym z ostrokrzewu) - szyszki ma, serduszka i choinkę. I jest prawdziwie zimowy. Świeży w swej bieli.

A może by tak rozpiąć miłorzęby na ścianie na stelażu - widziałam takie gotowce.

Bardzo lubię do Ciebie zaglądać po solidną dawkę piękna. I zachwycam się detalami.

Wianek też mi się podoba i podoba mi się ostatnia wersja wiankowania. Ten przetrwa, bo nie mogę przeboleć, że muszę potem wyrzucać. Chciałabym kiedyś zrobić wystawę na wielkiej ścianie, cudnie to by musiało wyglądać.

Mam marzenie, abyśmy mogli spotykać się w znakomitym gronie Ogrodowiska, mniej więcej w takiej scenerii żebyśmy mogli "ględzić" o wszystkim bez końca Przy miłym daniu z własnego warzywnika i jajeczku od bajecznych kurek z takiego domku

Instagram Ogrodowiska
Sebek 11:48, 03 gru 2015

Szkoda miłorzębów... Jednak znam Cię i wymyślisz znów coś powalającego
Gardenarium 11:51, 03 gru 2015

Pszczelarnia napisał(a)

A może by tak rozpiąć miłorzęby na ścianie na stelażu - widziałam takie gotowce.

Nie mogę wsadzić drzew do gruntu i w tym jest cały sęk.
Żeby postawić donice, muszę z tego miejsca wykopać rośliny i tak mi się schodzi z robotą już rok

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:52, 03 gru 2015

Sebek napisał(a)
Szkoda miłorzębów... Jednak znam Cię i wymyślisz znów coś powalającego

Wiem Sebku, szkoda, ale dobro sąsiadów jest najważniejsze w tym wszystkim. Przecież nie mogę pozwolić żeby uszkodziły dom.
Chociaż może by wcale nie uszkodziły (były mocno cięte), ale po co próbować?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:04, 03 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Zaglądam i zachwycam się starym/nowym zakątkiem

Ja też wpadam, ale ciągle jeszcze wianka nie pokazujesz Pokazuj.

Milka napisał(a)
Pieknie w ogrodzie i znam te przyjemnosc sprzatania, wczoraj i ja oczyscilam z lisci rabatę pod oknem salonu i w kole bluszczowym, nwet pielilam i kant strzelilam

Cudne wianki, ktory nie zrobisz, zachwyca, zawsze smak i elegancja.
A ja chyba wiem, od kogo wianek i ten list, od serca...to wg mnie najpiekniejszy prezent. Pokaz darowany wianek, ciekawe gdzie zawiśnie

Już sobie Was wyobrażam w akcji, potem herbatka i rozmowy. Widzę Was cały czas siedzących pod wyciągiem kuchennym na taboretach i dyskutujących o ważnych, wspólnych sprawach. Ja mam podobnie, tylko my dyskutujemy w innej pozycji, na kanapie, albo na spacerze

Wianek, jeśli Twórczyni pozwoli, nieco przeliftinguję i dodam białego Będzie wisiał na aniołku na ścianie. Przy ławce. Taki mam plan.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies