To ja dla odmiany wrzucę łazienkę, chciałabym ją całą zabudować meblami białymi lakierowanymi, ma ktoś łazienkę, która jest zabudowana podobnie jak kuchnia,
O te płyty chodziło... Kwadratowe, czy prostokątne chcesz?
Czemu chcesz rozebrać pół chodnika, ja bym go zostawiła tam gdzie jest, co z tego, że prowadzi do przęsła? Fajnie rozdziela on te dwie rabaty: po prawej i po lewej przy słupie. Może dasz lustro na końcu chodnika?
Generalnie chodziło o to, aby te płyty były wejściem od furtki, po staremu furtka miała być tak jak prowadzi chodnik.Ale gdy tam te płyty dam , muszę pół tego chodnika rozebrać po prowadziłby do przęsła, a nie jak miało być , do furtki.
Zaraz wkleję plan całej działki
Mira - magnolia jest w planach, tylko że w prawym dolnym rogu frontu - za zabudową na śmietnik (tylko nie wiem czy tam nie jest zbyt mało miejsca). Musze przyznać, ze trochę boję się drzewek liściastych ze wzgl. m.in na liście i na ich wielkość A co do tematu to bardzo jestem ciekawa czy te 400 cebulek krokusów zakwitnie na wiosnę. Zauważyłam niestety że one powystawiały kiełki w trawniku - to chyba nie jest normalne? za ciepło im było?
nie za bardzo wiem jak to zrobić. Tego jeszcze nie doczytałam
taaaaaak - straty na ten tydzień dzięki uroczemu błotku - zderzak w aucie męża i rozszarpana oponka w moim. Bardzo liczę na to, że jakimś cudem w przyszłym tygodniu to zrobią zanim rozpadną nam się auta
Dorobiłam w paint'cie brakujący front i wybazgrałam kolejna lewą rabatę.
Marzy mi się po tej lewej stronie coś w stylu szpilkowego ogrodu
U mnie również kły wypuszcza, przeniosłem ją do ciepłej szklarni.
Latem niepokaźnie zakwitła. Rośnie między innymi z trzciną karka, lotosami, pałką delikatną...