Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:18, 12 lut 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenka w rzeczy samej w szeeeerokim ...

Potfforze miałam na myśli mimo woli ujęcie ogrodniczki obok kfiatka
Blaski i cienie nowego życia 19:18, 12 lut 2013

Do góry
Piekny parapet ciemiernikowo- cyklamenowy
Ogród w skali mikro :) 19:15, 12 lut 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Jedź, zobacz. Piszą w anonsie, że 8-mio letnie sadzonki, 40cm, 2 x cięte (troche mało jak na 8 lat)... zdaj relację

Witaj Toszko dawno Cię nie było u mnie ..rozgość się
Nie jestem specjalistą od bukszpanów , trudno mi będzie ocenić gęstość na przykład .. Ale czy zdrowe itp ..to ocenię .. pojadę jakoś w marcu , jak już będzie moźna kopać ., i potem wszystko zamelduję

Jedź jedź, dobrze mieć blisko siebie palnatcję 50 km to rzut kamieniem. Powiesz kiedy jedziesz, zrobisz fotki komórką wyślesz mailem lub mms i ocenimy
Ogród Dominiki 19:12, 12 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
no, kicham prycham...
uczulowna na trawy, zboża i brzozy...
a i koty

trawę i kota mam
Zboża i brzozy nie.

hahaha

Madzia na kichanie leki i sadź brzozy... Ja od dwoch lat mam już chyba na wszystko uczulenie..

Domi ale sobie pociachamy
Kwiaty domowe w donicach 19:10, 12 lut 2013

Do góry
Kasiu zmierz średnicę u podstawy, bo coubi okrągłe mają tylko "przykrywkę na dno, na którą wsypujesz keramzyt i wtykasz miernik poziomu wody.
Ogród u stóp klasztoru 19:03, 12 lut 2013

Do góry
Alinka ja się nie znam na cięciu owocowych ale czytałam, że drzewka owocowe właśnie zimą należy ciąc.
Ja też już chcę obchód ogrodu zrobić i ciut słoneczka...
Ogród niby nowoczesny ale... 19:00, 12 lut 2013

Do góry
Magdo bez tniemy zaraz po kwitnieniu a w sierpniu zawiązuje nowe pąki kwiatowe. Tniemy tylko same przekwitłe kwiaty i te gałęzie, kótre nie chcesz aby rosły (te możesz wczesną wiosna wyciąć) . Zauważyłam, że bez kwitnie obficie co drugi rok Mój formowalam w kulę na nóżce (w poprzednim ogrodzie)
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:56, 12 lut 2013

Do góry
Śnieg przyszedł w wieeeelkiej paczce ale humor czeka do weekendu
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:55, 12 lut 2013

Do góry
Anitko bardzo się cieszę ze spotkania na Gardeni Napisalam u mnie, że planowalyśmy wyjazd ok 8:00 ale możemy się dostosować. O ktorej wyjeżdżacie od Was?

Nie wiem co chwalić, doniczki, zielone czy kotka!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:52, 12 lut 2013

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Tofamy siostry i nie siostry.... a to se kilka błędów jeszcze zrobię na dobranoc ........ tylko 11

Ale fajnie u Madżenki mozna sfobodnie pobłądzić!!!!!
Ja lubię wykrzyknikować. To se też powykrzyknikuję, a co? Nie wolno?
hihihi! do Ani 11 dobiłam 4 błędy.

Wolno u mnie wykrzyknikować ale uważaj bo dzisiaj lawina może zejść
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:51, 12 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Dobra , nie stresuję się...idę się wyluzować....toć śledzik dziś a ja lubię śledziki w przeciwieństwie do innych

Miłego wieczorku życzę wszystkim

Miłej zabawy
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:50, 12 lut 2013

Do góry
Syla napisał(a)
Marzenka u mnie roślin z pod śniegu nie widzać ..... Znajdziesz w sobotę swoje graby ??? oby

Nie wiem Sylwia... Wczoraj jeszcze na koniec lutego były zapowiedzi +5 stopni. Już dzisiaj zmienili i przymrozki... Wiec jeśli bdzie śnieg z deszczem padać to nie będzie cięcia...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:43, 12 lut 2013

Do góry
Dla poprawy humoru popatrzę sobie na hiacynty i tulipanki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:42, 12 lut 2013

Do góry
Prosiłam o śnieg i wyprosiłam... zdjęcia marne bo komórką robione ...

Wracałam do domu 20 km na godzinę w śnieżycy a ślisko było jak na lodowisku. Dobrze, ze jakieś takie dziwne wynalazki mam w samochodzie , które mnie w takich warunkach stabilizują...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:39, 12 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

A ty co?? Pytanie akurat nie do Cię było

hmmm chyba nie jestem w temacie Mam tylko pozować ? czy tylko focić ??? Bo to zmienia decyzję czy fryzjer, kosmetyczka, manicure przed, czy nie potrzebne

Jedna myśl mi się nasunęła...ale chyba nie napiszę bo to zabrzmiałoby niegrzecznie...a ja grzeczna jestem

Więc dobra...też będziesz mieć zdjęcia
Jezu...żebym tylko aparatu nie zapomniała...
i naładować co bym też nie zapomniała...bo bedzie siara...

Madzia nie stresuj się, mnie fryzjer od 2 miesięcy nie widział i nie zobaczy przed gardenią Nie ma szans!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:38, 12 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Komunikat pogodowy Irenki nie wiem, czy bardziej mnie cieszy, czy przeraża (z powodu ilości zaplanowanych prac ogrodowych)
No ale żeby jechać na imprezę 120km i odpowiednio nie poimprezować ? To nie starość, to niegościnność
O cięciu brzóz już Ci Danusia napisała, a sama wiesz najlepiej - sentyment, czy nie sentyment - wszystko trzeba ciąć, żeby dobrze wyglądało. No a u Ciebie to już w ogóle musi być perfekto!
Do podczytujących nieogrodowiskowych a rodzonych sióstr Madżenki macham łapką - i zazdraszczam Wam TAKIEJ siostry

edit: niestety prognozy norweskie nie są tak optymistyczne jak Irenka
http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html

Aga poimprezowałam ale na drugi dzień kierowcą byłam Mi do zabaway alkohol nie potrzebny
Ciąć trzeba, masz rację!!!
Wiosna niedługo będzie , nie stresuj się, nie wierzę norweskiej, nie sprawdziła się u nas

ele2001 napisał(a)

[img
Marzenka ogród zajebisty tez lubie takie kanciaste klimaty powiedz co to za bylina ta przy tarasie obok bukszpanu i lawendy?

Ele ja tez lubie kwadraty Już Zetka odpisała, ze macierznka variegata. Wypadek przy pracy Miała być wszędzie cytrynowa ale w ogrodniczym spodobała mi się ta variegata i zamiast poniej chodzić trzeba przeskakiwać

Zeta napisał(a)
To macierzanka variegata
Hehe pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Madżen bo dopiero co wałkowaliśmy ten temat
Fajnie tu wyglada w kwadraciku haha

Zeta - bravo !!! Piątka !!
Na pOlnix to juz się zbroję, sprawdzę jakość i zdecyduję czy kupować. Wielkie dzięki za info.

Enya73 napisał(a)
Marzena! Potwierdzamy, że ja i Ania Studio będziemy na Gardenii w sobotę 23 lutego Mamy już zarezerwowany hotel blisko MTP i bilety on line już kupione. Teraz tylko proszę o informację, gdzie i o której się spotkamy z Wami?

Pozdrawiam serdecznie

Już się cieszę na spotkanie !!!! Odpowiedziałam w oddzielnym poście.

Edi00 napisał(a)
Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Edi jak nas znam, to się tak rozgadamy, ze na końcu sobie przypomnimy o zdjęciach.... Cała nadzieja w Ani Studio !!!

gierczusia napisał(a)

Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Jestem zaaaaa ... Zróbcie fotki plizzzz , tak na zachętę na przyszły rok

A dlaczego na przyszły rok? Anita ma wolne miejsce w aucie!!!

irena_milek napisał(a)
Marzenko, nie martw się pogodą, dalej trzymam się swojej wersji
pozdrawiam ciepło

Irenko czuję w kościach, że ten 21.02 jest realny Ma być +5 i słońce Wg Twojapogoda.pl

Syla napisał(a)
A ja przesyłam swój dzisiejszy dobry nastrój .... aby i Tobie się udzielił ..... Już bliżej niż dalej wiosny i spotanie z Wami (kawka u Madzi)
Słońce ze mną pogrywa , bo rano zachęca do wstawania a jak już to zrobię to się sprytnie chowa na dalszy dzień ..... ale tam .... bez niego i tak sobie muszę poradzić .....!!!!. buziam na dalszy ciąg dnia

Syla przegoniłaś chmury do nas W wekend wróci energia bo cięcie grabów planuję ! Huuura

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:27, 12 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
A ty co?? Pytanie akurat nie do Cię było

hmmm chyba nie jestem w temacie Mam tylko pozować ? czy tylko focić ??? Bo to zmienia decyzję czy fryzjer, kosmetyczka, manicure przed, czy nie potrzebne
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:26, 12 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

a chcecie zdjęcia z Gardenii? Tak?? A ze spotkania też??

MAAAAAAADZIA i to miało być śmieszne?
a tak na marginesie o jakiej konewce mówicie?

Ania z życzeniami u Ani ASC
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:25, 12 lut 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
My z Anią i moim M będziemy jechać przez Wrocław. O której wyjeżdżacie? Możemy się spotkać na jakiejś stacji we Wrocku i razem ruszyć w trasęMamy jeszcze 2 miejsca w samochodzie w jedną stronę Jakby ktoś chciał się zabrać. W drugą niestety nie, bo wracamy w niedzielę i pewnie coś na tych kanapach będzie stało/leżało

Anitko my planujemy wyjechać ok 8:00 A Wy o której starujecie? 'Mój M coś się wybiera i zaczyna mi komplikować liczbę miejsc w samochodzie więc dwa miejsca w aucie to dobry pomysł. Gabi chciała tez jechać....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:15, 12 lut 2013

Do góry
Pewnie, że chcemy zdjęcia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies