Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 07:41, 12 lut 2013

Madżenka w rzeczy samej w szeeeerokim ...
Milka 10:44, 12 lut 2013

Też jestem ciekawa nowej miłości i ujęcia w nowych zakupach
anula_wn 13:52, 12 lut 2013

Konstancja30 napisał(a)

Iza, lepcie bałwana, bo to chyba ostatnie (mam nadzieję) podrygi pani zimy
i aparat w łapki i na forum foty zapodaj jak Tekilka się z nim, tym bałwanem zabawia

Anuś Kila ma białego fioła ... jak tylko jej pozwolimy to przeora każdą przestrzeń i to niczym zarobiny po pachy renifer spóźnionego Mikołaja ... do bałwanków a konkretnie ich cypilindra czuje szczególną słabość ... i zdziera z łba ... ... nie wiem kto większy ubaw ... ona czy my ...

co do zimy to ja już nie zniosę więcej tych ciuchów !!! ... ja kcem trenczu i wiosny ... i mam 2 nowe kardigany ... tralala la ... i trzeci, który robię ale ten to za 10 lat skończę a w moim sklepie na m rozdawali ... za darmo prawie ... i kazali kupić ... a ja coś akurat tego dnia posłuszna byłam ... bo kardigany pokochałam ... od Twojej wizyty chyba ... slicznie Ci było w nim

Iza, to czego najbardziej nie lubię w zimie to...ciuchów ! i tony na sobie pzrez co moje ruchy sa mało wdzęczne a marznąć też nie lubię więc tę tonę noszę .... ale przyroda swoje musi odbębnić, wszak dopiero luty ! a dzięki ostatniemu śniegowi, co to spadł, dzisiejsze -8 w nocy nie zaszkodziło roślinkom ! więc nie ma tego złego....

zaś co do kardiganów, to jak wyżej - ciepły, gruby i rolę swoją pełniący ! cieszę się, że Ci się spodobał i czekam coby oglądać Cię w nowych nabytkach ! oby do wiosny
Madzenka 19:18, 12 lut 2013

Konstancja30 napisał(a)

Potfforze miałam na myśli mimo woli ujęcie ogrodniczki obok kfiatka
Konstancja30 20:05, 12 lut 2013

irena_milek napisał(a)
Też jestem ciekawa nowej miłości i ujęcia w nowych zakupach

ujęcia jak sobie sprawię obiektyw szerokokątny )))
Konstancja30 20:09, 12 lut 2013

Anulka ale jak wspaniale snieg skrzypiał pod butami rano ... oj jak wspaniale )) ... ukrzyżujecie mnie ale strasznie mi się podobało )) ... prawie jak tam

Konstancja30 20:22, 12 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Potfforze miałam na myśli mimo woli ujęcie ogrodniczki obok kfiatka

Ty masz na myśli a ja mam fakty ... w lustrze i na wadze ... ta ostatnia musi być zepsuta !!! tyyle nie mogłam przytyć ...
Gabrysia_ 20:26, 12 lut 2013

Konstancja30 napisał(a)
Anulka ale jak wspaniale snieg skrzypiał pod butami rano ... oj jak wspaniale )) ... ukrzyżujecie mnie ale strasznie mi się podobało )) ... prawie jak tam

Iza...wstawaj,bo mi zimno brrr
Konstancja30 20:30, 12 lut 2013

Gabrysiu ale jak fajnie ...

Mala_Mi 20:42, 12 lut 2013

Jak jest śnieg to też lubię zimę
Oczywiście najbardziej lubię lato........ Ale trudno, nie ta strefa klimatyczna i finanasowa by nie mieć zimy .... trza polubić to co jest.... kurde przerwa miała być na godzinkę ,a wyszło jak zwykle..