Jeszcze niedawno mówiłaś że chcesz wiosnę, a teraz, że chcesz śnieg.
A poprawianie naszych stylistycznych błędów i ortografów to specjalnie dla nas, byśmy poprawnego polskiego się nauczyły....... ale nie mogę się powstrzymać i z premedytacją kilka kropek zrobię. Przepraszam wszystkich którym to przeszkadza.. Dla mnie kropki, to taka pauza w rozmowie na zaczerpnięcie oddechu
Oddech zaczerpnięty i do roboty..... koniec przerwy
Znów 11 błędów wyszło.
Jeszcze niedawno mówiłaś że chcesz wiosnę, a teraz, że chcesz śnieg.
A poprawianie naszych stylistycznych błędów i ortografów to specjalnie dla nas, byśmy poprawnego polskiego się nauczyły....... ale nie mogę się powstrzymać i z premedytacją kilka kropek zrobię. Przepraszam wszystkich którym to przeszkadza.. Dla mnie kropki, to taka pauza w rozmowie na zaczerpnięcie oddechu
Oddech zaczerpnięty i do roboty..... koniec przerwy
Znów 11 błędów wyszło.
Chcę wiosnę , chcę ale aki puszysty śnieg ślicznie wygląda
Ja też lubię wielokropki .... Ale wolałabym aby była możliwość sprawdzania poprawności pisowni (ortografii)
A na błędy ortograficzne to:
- albo słownik ortograficzny obok kompa
- włączyć go w kompie w wordzie
- albo ja będę Ci je z przyjemnością wytykać
sprawdziłam- tekst poprawny - wyślij
Jolu w moim kompie nie podpowiada błędów taki komp - tablet. To samo google chrom w komputerze podpowiada , w tablecie nie
Nie mówię o błędach ortograficznych ale o literówkach. Przy pisaniu na tablecie to spory problem....
hmmm chyba nie jestem w temacie Mam tylko pozować ? czy tylko focić ??? Bo to zmienia decyzję czy fryzjer, kosmetyczka, manicure przed, czy nie potrzebne
koniecznie manikiur , fryzjer III nowa bielizna ( dołączając się do trendu u Anki Asc )