Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:48, 03 gru 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Danuś, ten wianek zimowy to jest najpiękniejszy ze wszystkich (poza tym z ostrokrzewu) - szyszki ma, serduszka i choinkę. I jest prawdziwie zimowy. Świeży w swej bieli.

A może by tak rozpiąć miłorzęby na ścianie na stelażu - widziałam takie gotowce.

Bardzo lubię do Ciebie zaglądać po solidną dawkę piękna. I zachwycam się detalami.

Wianek też mi się podoba i podoba mi się ostatnia wersja wiankowania. Ten przetrwa, bo nie mogę przeboleć, że muszę potem wyrzucać. Chciałabym kiedyś zrobić wystawę na wielkiej ścianie, cudnie to by musiało wyglądać.

Mam marzenie, abyśmy mogli spotykać się w znakomitym gronie Ogrodowiska, mniej więcej w takiej scenerii żebyśmy mogli "ględzić" o wszystkim bez końca Przy miłym daniu z własnego warzywnika i jajeczku od bajecznych kurek z takiego domku

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:13, 03 gru 2015

Do góry
W tym roku chyba zgapiam od Ciebie szyszkowy wianek ze świecami, bardzo mi się podoba, tylko w bieli zrobię może. Juz mam chyba z 10 wianków na strychu, albo więcej a ciągle chce się jakiś inny tyle pięknych jest.
Ogród podziwiam śliczny!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:01, 03 gru 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jakże się cieszę, że moja fascynacja ogrodami daje ludziom coś więcej niż radość.

Dzisiaj dostałam taki piękny list, że warto żyć dla takich chwil Nagroda na koniec dnia. Zachowam go, powieszę na ścianie

A z listem był w paczce wianek, własnoręcznie zrobiony dla mnie

Dziękuję nieznajomej, której coś uratowałam...pomogłam - proszę o ujawnienie się na forum, jeśli czyta Pani K.

To tylko ja

To mi Danusiu dałaś "drugie życie"
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:55, 03 gru 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Przebieram nogami...pokaż wianek!

Buziak
no właśnie pokaż pokaż
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 08:45, 03 gru 2015

Do góry
Ja też wiem od kogo wianek Przyleciałam go zobaczyć...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:43, 03 gru 2015

Do góry
Przebieram nogami...pokaż wianek!

Buziak
Ranczo Szmaragdowa Dolina 08:30, 03 gru 2015

Do góry
Fajnie, że roślinki już w ziemi, tylko, że ten zmrok tak szybko zapada...A wianek solidnie zrobiony, skoro przetrwał tyle lat.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 06:15, 03 gru 2015

Do góry
Pieknie w ogrodzie i znam te przyjemnosc sprzatania, wczoraj i ja oczyscilam z lisci rabatę pod oknem salonu i w kole bluszczowym, nwet pielilam i kant strzelilam

Cudne wianki, ktory nie zrobisz, zachwyca, zawsze smak i elegancja.
A ja chyba wiem, od kogo wianek i ten list, od serca...to wg mnie najpiekniejszy prezent. Pokaz darowany wianek, ciekawe gdzie zawiśnie
Miejsko & sielsko 06:08, 03 gru 2015

Do góry
Czy wianek dziergasz?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:43, 02 gru 2015

Do góry
Danuś, ten wianek zimowy to jest najpiękniejszy ze wszystkich (poza tym z ostrokrzewu) - szyszki ma, serduszka i choinkę. I jest prawdziwie zimowy. Świeży w swej bieli.

A może by tak rozpiąć miłorzęby na ścianie na stelażu - widziałam takie gotowce.

Bardzo lubię do Ciebie zaglądać po solidną dawkę piękna. I zachwycam się detalami.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 22:42, 02 gru 2015

Do góry
taki wianek zrobiłam 5 lat temu i wciąż wisi

wtedy byłam z siebie dumna , a dziś nie dałabym tych sztucznych liści

zasłoniły kształt i stracił proporcje

Ogród pod trzema dębami 22:11, 02 gru 2015

Do góry
Świątecznie wiele nowości nie ma.

Wianek na drzwiach wejściowych wyszedł trochę przypadkiem ale bardzo go lubię.

Buksy do kompletu dostały też perełki.

A w domu nowy wianek nad kominkiem. Nie do końca mi się podoba ale z daleka jest ok .

Do towarzystwa ma zeszłoroczne na podłodze.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:30, 02 gru 2015

Do góry
Jakże się cieszę, że moja fascynacja ogrodami daje ludziom coś więcej niż radość.

Dzisiaj dostałam taki piękny list, że warto żyć dla takich chwil Nagroda na koniec dnia. Zachowam go, powieszę na ścianie

A z listem był w paczce wianek, własnoręcznie zrobiony dla mnie

Dziękuję nieznajomej, której coś uratowałam...pomogłam - proszę o ujawnienie się na forum, jeśli czyta Pani K.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:25, 02 gru 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Potem wyciągnęłam odkurzacz. Kamyczki odkurzałam długo, zamiatałam, odstawiałam donice spod ściany, ponownie zamiatałam.

Czy ktoś również myśli jak ja?: "Jakże zamiatanie może być ekscytujące".

Po zamiataniu jawi się całkiem inny świat Czysty, ułożony, piękny.

Po dawce fotek czuję się zainspirowana do zakończenia sezonu jutro po pracy pomykam do ogrodu i może wreszcie korę rozsypię na rabaty,bo do tej pory żałowałam jej przed zimą...że wywieje,że koty,że namoknie itd.Ekscytacja zamiataniem?? hmmm mam już za sobą

Wianek cudowny..
Kwitnące skarpy 20:00, 02 gru 2015

Do góry
Rumianka napisał(a)
Wianek bardzo piękny. Musiałam poprawić post gdyż zwariowała mi klawiatura. Wypatrzyłam w tle na zdjęciu coś, co ma u góry ptaszka. Takiego samego mam u siebie, ale nie wiem czym była reszta do niego, bo tylko górę posiadam...tego coś...Daj zdjęcie całości...

Mam tylko takie foto
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:37, 02 gru 2015

Do góry
Nowy wianek zimowy wygląda tak:

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:36, 02 gru 2015

Do góry
Zdjęłam wianek jesienny, aby przymierzyć nowy, świąteczny

Moja codzienność - ogród Oli 14:46, 02 gru 2015

Do góry
Wianek doczekał się pomponów i ... jest cuuudnie ... tak jak chciałaś cieplutko
Ogrodowe skarby 13:34, 02 gru 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Zimozielone trochę muszą być, ale nie stresuj się zbytnio, w lecie masz bosko pięknie to i jesień-zimę dopracujesz. Słońca życzę na poprawę humoru
I nie zapomnij wianek pokazać

Ewo słońce nie dotarło za to humor się poprawił
Cieszę się że jeszcze ktoś zagląda do mojego wątku , jeszcze tyle przede mną zmian i na pewno jak się uprę to to dopracuję jeszcze jak by Mikołaj przyniósł mi worek no dobra woreczek pieniędzy to 100 % było by wszystko zrobione
No z tymi wiankami to wiesz u mnie jest .....nigdy żadnego nie zrobiłam aż wstyd się przyznać !! Stroiki jak najbardziej robię ale wianki nie bardzo .
Może w tym roku zrobię taki pokaz robienia stroików w szkole w kl 0 . Dwa lata temu taki robiłam i dzieciakom podobało się Zdobiliśmy domek i choinkę no i oczywiście stroiki
Moja codzienność - ogród Oli 12:45, 02 gru 2015

Do góry
Gosiu, Edytko, Poli, Janino wianek dziękuje za miłe słowa

polinka napisał(a)

Och jakie delikatne i ciepłe w odbiorze cudeńko

milusi bardzo, będzie mu ciepło na zewnątrz

idę zmajstrować jakie ciasto, otworze okno i zapachem będę wyciągać eMa z pracy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies