Wianek też mi się podoba i podoba mi się ostatnia wersja wiankowania. Ten przetrwa, bo nie mogę przeboleć, że muszę potem wyrzucać. Chciałabym kiedyś zrobić wystawę na wielkiej ścianie, cudnie to by musiało wyglądać.
Mam marzenie, abyśmy mogli spotykać się w znakomitym gronie Ogrodowiska, mniej więcej w takiej scenerii żebyśmy mogli "ględzić" o wszystkim bez końca Przy miłym daniu z własnego warzywnika i jajeczku od bajecznych kurek z takiego domku
W tym roku chyba zgapiam od Ciebie szyszkowy wianek ze świecami, bardzo mi się podoba, tylko w bieli zrobię może. Juz mam chyba z 10 wianków na strychu, albo więcej a ciągle chce się jakiś inny tyle pięknych jest.
Ogród podziwiam śliczny!
Pieknie w ogrodzie i znam te przyjemnosc sprzatania, wczoraj i ja oczyscilam z lisci rabatę pod oknem salonu i w kole bluszczowym, nwet pielilam i kant strzelilam
Cudne wianki, ktory nie zrobisz, zachwyca, zawsze smak i elegancja.
A ja chyba wiem, od kogo wianek i ten list, od serca...to wg mnie najpiekniejszy prezent. Pokaz darowany wianek, ciekawe gdzie zawiśnie
Danuś, ten wianek zimowy to jest najpiękniejszy ze wszystkich (poza tym z ostrokrzewu) - szyszki ma, serduszka i choinkę. I jest prawdziwie zimowy. Świeży w swej bieli.
A może by tak rozpiąć miłorzęby na ścianie na stelażu - widziałam takie gotowce.
Bardzo lubię do Ciebie zaglądać po solidną dawkę piękna. I zachwycam się detalami.
Po dawce fotek czuję się zainspirowana do zakończenia sezonu jutro po pracy pomykam do ogrodu i może wreszcie korę rozsypię na rabaty,bo do tej pory żałowałam jej przed zimą...że wywieje,że koty,że namoknie itd.Ekscytacja zamiataniem?? hmmm mam już za sobą
Ewo słońce nie dotarło za to humor się poprawił
Cieszę się że jeszcze ktoś zagląda do mojego wątku , jeszcze tyle przede mną zmian i na pewno jak się uprę to to dopracuję jeszcze jak by Mikołaj przyniósł mi worek no dobra woreczek pieniędzy to 100 % było by wszystko zrobione
No z tymi wiankami to wiesz u mnie jest .....nigdy żadnego nie zrobiłam aż wstyd się przyznać !! Stroiki jak najbardziej robię ale wianki nie bardzo .
Może w tym roku zrobię taki pokaz robienia stroików w szkole w kl 0 . Dwa lata temu taki robiłam i dzieciakom podobało się Zdobiliśmy domek i choinkę no i oczywiście stroiki