Potwierdzam inwestycja w nowoczesne ogrzewanie - solary , pompę ciepła nie zwróci się szybko... Ale jakoś tak dziwnie się składa , ze na etapie budowy domu mamy pieniądze a potem nie.... I wówczas niższe koszty ogrzewania, energii są w cenie... To moja teoria... Wolę płacić kilka stów w seoznie za ogrzewanie niż ponad tysiąc / m-c...
Edytko - mów do mnie jeszcze............ Spotkanie radosne chyba nawet się kroi i chyba nawet wiem z kim
Pszczółka - Ty już kobieto nie przesadzaj Oczywiście uwaga nie dotyczy kfiatków
Madżenka - jak zwykle jakąś pięknością strzeli po oczach i trza się głowić co to jest....i walczyć, aby tego nie chcieć mieć. Zagadkę ... Konstancja rozwiązała A niby taka niekumata w ogrodzie
Aga - piękne te Twoje takie tam w ogródku.... a za życzenia również dziękuję..
Krysiu - muszę się troszkę zmienić, bo ostatnio zrzęda jestem
Gabrielo - oby takie moje chociaż w części były, w cząsteczce.............. moje róże zimują pierwszy raz (nie liczę dwóch na chybił trafił posadzonych)...... zarażona wirusem różanym zakupiłam sobie te cuda do ogrodu....... i nie wiem jak sobie z takimi wymagającymi królewnami poradzę.. ale jak nie spróbuję to nie będę wiedziała....
Teqilka.. i bałwan.... znów się chichram........... dawaj jutro tę konferencję..bo dziś idem spać... przygotowałam rozwój ciemiernika, bo na topie z powodu Biedronki są.. wrzucam i uciekam... ten czas zapierdiela coraz szybciej, no nie wyrabiam na zakrętach.
ja też nie wyrabiam ale jak wiesz mam czas i bawię siem w chowanego ... no ale to w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku ... ...
w mojej Biedronce ciemiernika nie było ... tak twierdzi Adam ... tylko czy ja mu wspomniałam, że to kfiatek ma być ???
W mojej Biedronce też rzekomo nie było.... A w JG byly pod nazwą helleborus.....
Madżena- amanogawy mogły by być, tylko jak czytam opinię to piszą, że one tylko w czasie kwitnienia ładne, a później zwykłe drzewa tylko że wąskie, a wiśnie cały czas ładne, no i wiesz jak człowiek już na coś zachoruje....nie ma na to lekarstwa A masz może u siebie tą amanogawę? Umbraculiferę chętnie też zobaczę- nie wiem czy dobrze napisałam bo też zawsze zapominam
Mam amanogawe u mnie jeszcze marne ale widzialm dorosłe okazy i takie strzeliste wąziutkie piekne drzewa mnie zachwycją . Mam trzy szt posadzone obok siebie. Masz rację wisnie umbracośtam są przez cały sezon piekne i mozna je strzyc w idelane kule.