Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:13, 11 lut 2013

anula_wn napisał(a)
Iza, lepcie bałwana, bo to chyba ostatnie (mam nadzieję) podrygi pani zimy
i aparat w łapki i na forum foty zapodaj jak Tekilka się z nim, tym bałwanem zabawia

Anuś Kila ma białego fioła ... jak tylko jej pozwolimy to przeora każdą przestrzeń i to niczym zarobiny po pachy renifer spóźnionego Mikołaja ... do bałwanków a konkretnie ich cypilindra czuje szczególną słabość ... i zdziera z łba ... ... nie wiem kto większy ubaw ... ona czy my ...

co do zimy to ja już nie zniosę więcej tych ciuchów !!! ... ja kcem trenczu i wiosny ... i mam 2 nowe kardigany ... tralala la ... i trzeci, który robię ale ten to za 10 lat skończę a w moim sklepie na m rozdawali ... za darmo prawie ... i kazali kupić ... a ja coś akurat tego dnia posłuszna byłam ... bo kardigany pokochałam ... od Twojej wizyty chyba ... slicznie Ci było w nim
Gabrysia_ 21:15, 11 lut 2013

Konstancja30 napisał(a)

Teqilka.. i bałwan.... znów się chichram........... dawaj jutro tę konferencję..bo dziś idem spać... przygotowałam rozwój ciemiernika, bo na topie z powodu Biedronki są.. wrzucam i uciekam... ten czas zapierdiela coraz szybciej, no nie wyrabiam na zakrętach.

ja też nie wyrabiam ale jak wiesz mam czas i bawię siem w chowanego ... no ale to w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku ... ...

w mojej Biedronce ciemiernika nie było ... tak twierdzi Adam ... tylko czy ja mu wspomniałam, że to kfiatek ma być ???

Tylko,że w Biedronce nie pisze ciemiernik,tylko "Helleborus",więc może nie wiedział ,że to jest to?
Konstancja30 21:16, 11 lut 2013

aneta230972 napisał(a)

ta pustynia to już niebawem zacznie być ogrodem ... oj .. . będzie się działo Anetko jak widzę Twój entuzjazm to wiem, ze serial będzie nomalnie

Ha ha ha . Albo klapa totalna i drugiego sezonu już nie będzie

niemożliwe ... nawet jak wyjdziesz z siebie i staniesz obok to zielone się obronią ... taka siła z ziemi i fotosyntezy ... tez nie pojmuje ale nawet ja nie zaszkodziłam moim ... więc z pełną odpowidzialnością stwierdzam nie da siem ...

drugi sezon obowiązuje ... przecież widzisz ... każdy szanujący siem wątek dąży do 2 ... liderzy do nieskończoności ... każdy w swoim tempie ... no ... a ja jak rak bo znak zodiaku zobowiązuje
Konstancja30 21:17, 11 lut 2013

irena_milek napisał(a)
Wiosenny powiew pozdrawiam

tak bardzo tego Irenko potrzebowałam ... idealny do trenczu ... jesteś wsoaniałą i dążysz do nieskończoności
Konstancja30 21:20, 11 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Izo czyżby i u Ciebie była nadal zima i ponownie zapadłaś w sen zimowy? Pozdrawiam cieplutko

nie spałam wcale ale już siem wyżaliłam u Ciebie ... a ciepełka chcem już bardzo i kolorów ...
Konstancja30 21:21, 11 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Teqilka.. i bałwan.... znów się chichram........... dawaj jutro tę konferencję..bo dziś idem spać... przygotowałam rozwój ciemiernika, bo na topie z powodu Biedronki są.. wrzucam i uciekam... ten czas zapierdiela coraz szybciej, no nie wyrabiam na zakrętach.

ja też nie wyrabiam ale jak wiesz mam czas i bawię siem w chowanego ... no ale to w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku ... ...

w mojej Biedronce ciemiernika nie było ... tak twierdzi Adam ... tylko czy ja mu wspomniałam, że to kfiatek ma być ???

W mojej Biedronce też rzekomo nie było.... A w JG byly pod nazwą helleborus.....

no ja można ciemiernika tym na h nazwać ... i to pisze Konstancja Izabela ... że o Derotce nie wspomnę )))
Konstancja30 21:22, 11 lut 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Tylko,że w Biedronce nie pisze ciemiernik,tylko "Helleborus",więc może nie wiedział ,że to jest to?

i tego będzie się trzymał jak go znam
Madzenka 21:35, 11 lut 2013

Widzisz Małż usprawiedliwiony...
aneta230972 22:28, 11 lut 2013

Konstancja30 napisał(a)

ta pustynia to już niebawem zacznie być ogrodem ... oj .. . będzie się działo Anetko jak widzę Twój entuzjazm to wiem, ze serial będzie nomalnie

Ha ha ha . Albo klapa totalna i drugiego sezonu już nie będzie

niemożliwe ... nawet jak wyjdziesz z siebie i staniesz obok to zielone się obronią ... taka siła z ziemi i fotosyntezy ... tez nie pojmuje ale nawet ja nie zaszkodziłam moim ... więc z pełną odpowidzialnością stwierdzam nie da siem ...

drugi sezon obowiązuje ... przecież widzisz ... każdy szanujący siem wątek dąży do 2 ... liderzy do nieskończoności ... każdy w swoim tempie ... no ... a ja jak rak bo znak zodiaku zobowiązuje

Więc żyję nadzieją, że zielone się obronią
Madzenka 06:51, 12 lut 2013

Ha a ja doczytałam o sweterkach Może jakieś gustowne ujęcie właścicielki ogrodu spoglądającej w siną dal w szerokim kadrze???