Prześliczny widoczek !!!
Jolu , nareszcie mam chwilkę, żeby wpaść do ciebie i bardzo podziękować za wspaniałe dwa dni na Kujawach. Dziękuję tobie i twojemu M. za gościnę, przepyszne poczęstunki, ogrom uśmiechu, super wycieczki po okolicy, cudowne jezioro i za buksiki oczywiście. Renia wczoraj odebrała swojego i była zachwycona, że takie są śliczniutkie. Moje buksiki też już posadzone w nowym miejscu i wyglądają uroczo.
Jeszcze raz WIELKIE dzięki Jolu!!!. Jesteś super babka. Teraz my zapraszamy Was do nas…może nie będzie tak malowniczo, ale też jest co zwiedzać i na pewno będzie wesoło. Buziaki dla was… cmok cmok !!!
No jeszcze bym się miała gniewac o takie piękne zdjecia. Chipmunk to wesołe i ciekawe stworzonko , chętnie bym go poobserwowała i zrobiła taka serię zdjec jak Ty, a ta jego norka z wielką precyzja wycieta w ziemi. U mnie w ziemi znalazłam dzis gniazdo os, mniej fajne niz taki futrzak, zasypałam ziemia , moze sie wyniosa bo strach pielic jak one tam sa.Zdjecia ptaków tez cudne , na pierwszym jakas awantura chyba była a szczygieł zólciutki chyba większy od naszych czy tylko na zdjeciu tak wygląda?Szop może kazdego rozbawic ,świetne zdjecie . Dzieki za ta cudna serię i napisz czy wracasz czy zostajesz. Uściski.
Kurcze, nigdy tego nie robię Ale mam nadzieję, że wyschły na wiór bo tak mniej więcej też można określić ziemię w doniczce, w której ledwo zipał ten dereń
A to Bartek, non stop plącze się między nogami, więc dla bezpieczeństwa mojego ( bez przerwy się o niego potykam) i jego ( cud, że jeszcze sekatorem nie skróciłam mu ogona) na czas pracy w ogrodzie zamykam go w garażu