Pani Danusiu proszę o poradę w sprawie trawnika. Zakładaliśmy trawnik w czerwcu po pierwsze słabo rósł, był nawieziony czarnoziem grunt przekopany, czarnoziem porządnie rozplantowany delikatnie nawieziony przed siewem. Trawa zasiana "zmyło" więc przepokopaliśmy delikatnie drugu raz "to samo". Cztery dosiewki i efekt taki jak na zdjęciach. Na trawniku dziury nie umiem sobie z nimi poradzić.... Na wiosnę myślę przeleciec wertykulatorem głęboko a poźniej znowu dosiać mam nadzieję, że pomoże. Nasiona trawy sportowej Graminex. Proszę o poradę co z tym zrobić bo już nie mam pomysłu. Wszystko zrobione ze sztuką ogrodniczą.... Ehhh....
Piękne te ujęcia. Hortensje tak sztywno stoją czy masz je podwiązane? Ile ich jest w szpalerze?
Red Baron do tego i chyba jakieś brązowe trawy cudnie, cudnie
Piękne te Twoje "takie tam"
U mnie malo jeszcze zróżnicowanych nasadzeń, więcej zimozielonych, więc z przyjemnościa zagladam do innych ogrodów, gdzie energetyczne kolorki pozwalają cieszyć się jesienią a nie tylko płakać nad umierającym latem...Fajne u Ciebie zakrętasy, gdzie nie widać, co dalej i aż chce się poprosić i dłuższy spacer po ogrodzie, by zobaczyć co za zakrętem rabatek.