Skoro Zdzisław zajęty machaniem do Kasiog to może młodzież będzie machać do innych dziewczyn
I czapeczek nie musisz im Danusiu w Anglii kupować Koszulek też nie muszą nosić, przecież w upał gorąco!!!!
Sebek nie czytaj
Ha, ha, ha,
Podpisuję się pod tym Madżenka obiema rencami
Lawenda śliczna - ale gdzie jest ta zeszłoroczna co przesadzałaś wiosną????
Zastanawiam się co z nią zrobić .... bo wszędzie czekają mnie wykopaliska i M dzisiaj poinformował że jeszcze w tym sezonie ..... No i co ja mam z nią począć ???? czekają biedne w taczce ... część posadziłam ale po tej informacji się wstrzymałam .... Może Lenka ją zechce bo mamy się spotkać ....
Sylwia gdybyś dalej nie wiedziała co zrobić z tą lawendą z taczek to ja chętnie się nią zaopiekuję
Nowe nasadzenia super Chociaż mi podobnie jak Tobie troszkę nie pasują te wrzosy w świerkach... Jak zakwitną fajnie będą się wyróżniać ale reszta sezonu tak troszkę nie bardzo... Z begoniami bardzo się mi podobało
Sebku spoko, jak zylwi w parterze zabraknie miejsca, wymyśli I piętro, potem II p..... I tak dojdzie do drapacza chmur
Sylwia u Ciebie jest tak pięknie, źe nie mogę sobie odmówić zagladania do Ciebie nawet gdy nie mam czasu
Wrzosy piękne, kolory właśnie idelane, trzeba troche ogród na jesień uspokoić, zwłaszcza, że za chwilę wszystkie drzewa zaczną nabierać czerweini, żółci i pomarańczowego koloru
Trawa carex buch. cudowna!! W przyszlym roku ją upoluję, bo znakomicie mi do moich bordowych elementów będzie pasowala Ale Ciebie zgapiam ale jesteś moim niedoścignionym wzorem
I jeszcze sdradź proszę co to za hosta (z wąskimi listkami z ciemnozielonymi liśćmi w delikatne baaardzo delikatne kreseczki) u Ciebie rośnie ?
Sylla czy u Kapisasów jakiegoś niedrogiego klona palmowego mam szansę kupić? Takiego ok 1 m??
Co do klona to pewnie coś będą mieć ale nie jeżdżę tam na zakupy dlatego nie znam asortymentu .... Jeśli Ci się nie śpieszy to taki większy okaz powinien być u mnie dostępny w następnym sezonie ... i trochę chyba się zagalapowałam co do ceny bo kupowałam dwa klony ... Szczerze to nie pamiętam ani jednej ani drugiej .... Na resztę odpowiedziałam u Ciebie w wątku ... buziolki
Skoro Zdzisław zajęty machaniem do Kasiog to może młodzież będzie machać do innych dziewczyn
I czapeczek nie musisz im Danusiu w Anglii kupować Koszulek też nie muszą nosić, przecież w upał gorąco!!!!
Sebek nie czytaj
Sebku spoko, jak zylwi w parterze zabraknie miejsca, wymyśli I piętro, potem II p..... I tak dojdzie do drapacza chmur
Sylwia u Ciebie jest tak pięknie, źe nie mogę sobie odmówić zagladania do Ciebie nawet gdy nie mam czasu
Wrzosy piękne, kolory właśnie idelane, trzeba troche ogród na jesień uspokoić, zwłaszcza, że za chwilę wszystkie drzewa zaczną nabierać czerweini, żółci i pomarańczowego koloru
Trawa carex buch. cudowna!! W przyszlym roku ją upoluję, bo znakomicie mi do moich bordowych elementów będzie pasowala Ale Ciebie zgapiam ale jesteś moim niedoścignionym wzorem
I jeszcze sdradź proszę co to za hosta (z wąskimi listkami z ciemnozielonymi liśćmi w delikatne baaardzo delikatne kreseczki) u Ciebie rośnie ?
Sylla czy u Kapisasów jakiegoś niedrogiego klona palmowego mam szansę kupić? Takiego ok 1 m??
Może po prostu wsadź ją za tymi nowymi - miejsca masz jeszcze hoho
również o tym myślałam .... zobaczymy , zaraz uciekam do pracy .... M obiecał pomóc więc muszę to wykorzystać .... szczególne z noszeniem worków bo to jest najbardziej uciążliwe ....
Lawenda śliczna - ale gdzie jest ta zeszłoroczna co przesadzałaś wiosną????
Zastanawiam się co z nią zrobić .... bo wszędzie czekają mnie wykopaliska i M dzisiaj poinformował że jeszcze w tym sezonie ..... No i co ja mam z nią począć ???? czekają biedne w taczce ... część posadziłam ale po tej informacji się wstrzymałam .... Może Lenka ją zechce bo mamy się spotkać ....
Do tego co napisał Sebek
A ja wręcz odwrotnie, oglądając tak piękne ogrody jak u Sylwii i Alinki dostaję niezwykłej motywacji.
Jak nic mi się nie chce robić w ogrodzie albo pomysłów brak, wchodzę na Ogrodowisko i dostaję kopa w 4 litery i natychmiast stawiam się do pionu
kasik
dziękuję za odwiedziny, pochwały ogrodu i uśmiechu.
Ja też szukałam inspiracji , ale w realizacjach Danusi na stronie Gardenarium (nie wiedziałam o, ale może jeszcze nie było Ogrodowiska). Więc masz szanse na najlepsze podpowiedzi obrazkowe i słowne, aby stworzyć swój ogród !
a ... masz wątek....?
Sebek, pada u nas !