ponowne kwitnienie róż ...
białe pelargonie nadal dają radę i przyzwoicie kwitną...
nie wspominając o różowej odmianie która walczy o stanowisko z wilczomleczem ....
Sebku spoko, jak zylwi w parterze zabraknie miejsca, wymyśli I piętro, potem II p..... I tak dojdzie do drapacza chmur
Sylwia u Ciebie jest tak pięknie, źe nie mogę sobie odmówić zagladania do Ciebie nawet gdy nie mam czasu
Wrzosy piękne, kolory właśnie idelane, trzeba troche ogród na jesień uspokoić, zwłaszcza, że za chwilę wszystkie drzewa zaczną nabierać czerweini, żółci i pomarańczowego koloru
Trawa carex buch. cudowna!! W przyszlym roku ją upoluję, bo znakomicie mi do moich bordowych elementów będzie pasowala Ale Ciebie zgapiam ale jesteś moim niedoścignionym wzorem
I jeszcze sdradź proszę co to za hosta (z wąskimi listkami z ciemnozielonymi liśćmi w delikatne baaardzo delikatne kreseczki) u Ciebie rośnie ?
Sylla czy u Kapisasów jakiegoś niedrogiego klona palmowego mam szansę kupić? Takiego ok 1 m??
Anita ja mam tak samo . Jak nie wiem gdzie posadzić zakup to zaraz lecę na Ogrodowisko i coś wypatrzę. Sylwia daj foty w większym oddaleniu wsadzonych zakupów.