Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Spotkanie u Kapiasów - wrzesień 2012 15:19, 24 sie 2012

Do góry

Stan na 24 sierpnia. Proszę o potwierdzenie - trzeba dać znać ile osób będzie w Kapias Cafe.

1. Danusia (Gardenarium)
2. Sebek – 1 os
3. Gabik
4. Enya73 – 2 os.
5. baraga1904- 2 os.
6.Urszulla - 1 i 1/2 os.
7. Noemi
8. Wawik
9. Madżenka (Marzena 2007)
10. Siaaska ????
11. Syllwia - 2 os.
12. ola
13. Ewa
14.Wieloszka
15. Irenka (Irena-milek)
16. Evchen - 2 i 1/2 os.
17. Badara
18. Bea[ - 2 os/b]
[b]19. Kindzia – 2 os

20. eliza3- 2 os.
21. Lena
22. anieszka
23. anna-studio
24. Seliza
25. Dzidka
26. Ela
27. Jasia
28. Grupa trzymająca grabie 2 i 1/2 os
29. kasik778
30. Yen
31. Kondzio
32. Agniecha973 – 1 os.
Agapant - Agapanthus 15:13, 24 sie 2012

Do góry
Agapant lubi mieć ciasno w donicy, więc daj mu czas...
Zakupy przez internet 15:09, 24 sie 2012

Do góry
Żurawki przez internet często kupuje Ana_art - zapytaj jej gdzie
Fajne sadzonki ma też florini.pl, ale dość drogie są...
Na okrągło:) 15:06, 24 sie 2012

Do góry
No ślicznie - najfajniejszy ten kot w donicy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:05, 24 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Irenko w drodze do Kapiasów się nagadamy, dlatego jedziemy jednym autem z badgażnikiem na dachu Mam duuuuży na dwie pary nart i snowboard + komplet butów więc chyba sie pomieścimy???

ok,jedziemy jednym i w końcu chyba? się nagadamy

Uprawiam teraz czarnowidztwo: napewno się nie zmieścimy, i napewno się nie nagadamy

bez roślin się zmieścimy, a z pozostłą częścią, chyba masz rację!!!!!

Ciekawi mnie jak będzie z tym towarem u Kapiasów - mam kupić tylko jedną roślinę i na nią liczę, że tam będzie To berberys Red Pillar - albo Helmond Pillar
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 15:02, 24 sie 2012

Do góry
Pięknie w tym ogrodzie bardzo

A ta rama z bukszpanu, którą dostał platan cudna, ale chyba już bez lawendy? Chyba będzie dla niej za mało miejsca.
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 15:00, 24 sie 2012

Do góry
Hortensja boska
Sadzimy cebulki kwiatowe 14:55, 24 sie 2012

Do góry
Nie ma nic lepszego jak przysłonięcie cebulowych po kwitnieniu bylinami, które idealnie je zamaskują. Jednak nie sadź nad cebulami tylko obok - w szczelinach

Jednak zależy jakie to cebulowe, bo jak hiacynty i tulipany to powinno się je wykopywać. Ja w tym roku tego nie zrobiłem i zobaczę na wiosnę czy jest to konieczne czy nie.
Lilie - Lilium 14:52, 24 sie 2012

Do góry
Nie musiałaś ich ścinać - wsadź je od razu na stałe miejsce.

A cebulki przybyszowe u lilii wyrastają pod cebulą, a nie na łodydze...
Ogród u stóp klasztoru 14:40, 24 sie 2012

Do góry
Sebek, wiem, ze Alinki ogró [piękny, ale ty też pięknie go pokazałeś!
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 11:30, 24 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
To chcesz dwumetrową Iwę? Spakować do listu czy wysłać paczkę? Ona idzie na pierwszy ogień

nadaj kurierem
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 10:34, 24 sie 2012

Do góry
To chcesz dwumetrową Iwę? Spakować do listu czy wysłać paczkę? Ona idzie na pierwszy ogień
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 10:21, 24 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
nowy ogród od pierwszego tchnienia Danusia pokazuje ... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu ... no co ty Ania nie wiesz??? ...

Aniu dziś z doskoku jestem tylko ...

u mnie piękni dwudziestoletni w srebrnej marynarce i "dżeksonkach" z łezką w oku i tapirem tudzież mokrą włoszką nad czołem oddają się wspomnieniom ...

u Madżenki - co widziałaś zapewne - sabacik był wczoraj ... i nie będę siem skarżyć ale mnie obsmarowały ))

wiem bo Magdzie - Noemi się wypskło ... skończył sie jej urlop i świętuje 200 ... stron

Finka była u Wieloszki ... i mają super zdjęcie przy drzewku ... i nowy kolor ... tzn Finka ma nowy kolor na głowie ... ładnie jej

Evechen miętosi projekt przyszłego ogrodu ... wszyscy miętoszą i wszystkim gryyl wchodzi w paradę ... galimatias

Bociek siem pokazał ... oj wielokroć rabaty pokazał i znika ... ale rabaty i pochruście wypasione ... robale też między igiełkami

robale są też pod trawnikiem u Baragi ... i i tak wszystkich przebija Agniecha ze źmiją w piwnicy ... brrr

Ania co leci w kulki ma brudne paznokcie ... ... a sebek ma komputer ... bo nie miał ...

Dianka dała nogę do Hiszpanii ... ot tak po południu ...

a ja powinnam spać ... bo jutro też jest rano ...

Izo, Konstancjo, kocham Cię za to
Nie mogę przestać się śmiać, a jak nawet na chwilę przestaję, to i tak gęba mi się nie chce zesznurować, ino znów się rozdziawia i jakieś dźwięki wydaje
Cudne
Zielony galimatias 10:18, 24 sie 2012

Do góry
Widziałaś streszczenie Konstancji? O tym, co się dzieje na Ogrodowisku?
Wkleję, bo jest tam info o Tobie, projekcie i grillu

Konstancja30 napisał(a)
nowy ogród od pierwszego tchnienia Danusia pokazuje ... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu ... no co ty Ania nie wiesz??? ...

u mnie piękni dwudziestoletni w srebrnej marynarce i "dżeksonkach" z łezką w oku i tapirem tudzież mokrą włoszką nad czołem oddają się wspomnieniom ...

u Madżenki - co widziałaś zapewne - sabacik był wczoraj ... i nie będę siem skarżyć ale mnie obsmarowały ))

wiem bo Magdzie - Noemi się wypskło ... skończył sie jej urlop i świętuje 200 ... stron

Finka była u Wieloszki ... i mają super zdjęcie przy drzewku ... i nowy kolor ... tzn Finka ma nowy kolor na głowie ... ładnie jej

Evechen miętosi projekt przyszłego ogrodu ... wszyscy miętoszą i wszystkim gryyl wchodzi w paradę ... galimatias

Bociek siem pokazał ... oj wielokroć rabaty pokazał i znika ... ale rabaty i pochruście wypasione ... robale też między igiełkami

robale są też pod trawnikiem u Baragi ... i i tak wszystkich przebija Agniecha ze źmiją w piwnicy ... brrr

Ania co leci w kulki ma brudne paznokcie ... ... a sebek ma komputer ... bo nie miał ...

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:17, 24 sie 2012

Do góry
Marto - tutaj oglądamy nowy serial

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu

I również pozdrawiam

PS. - zobaczyłem, że już znalazłaś
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:02, 24 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

I kolejne fajne spotkanko

A żurawka....przypalona...Chyba się oswaja dopiero na tym miejscu...

Też mi się wydaje, że przypalona Tylko czemu, skoro podobno uwielbia słoneczne stanowiska... ?

Aguś tez mi sie tak z żurawkami porobiło, doszczetnie są wypalone, ale słonce jest w tym miejscu cały dzień, nie będę juz czekać tylko zaplanuje na ich miejsce zupełnie cos nowego.

A dzewka nie rozpoznałam
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 08:44, 24 sie 2012

Do góry
Sebek, to jak juz za radą Ani będzie oddawał rośliny to ja się zgłaszam do przygarnięcia
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:25, 24 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
I kolejne fajne spotkanko

A żurawka....przypalona...Chyba się oswaja dopiero na tym miejscu...

Też mi się wydaje, że przypalona Tylko czemu, skoro podobno uwielbia słoneczne stanowiska... ?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 07:25, 24 sie 2012

Do góry
Witajcie, a gdyby tak założyć wątek streszczenia najciekawszych wiadomosći z ogrodowiska?????
To byłby hicior

Napisałam to u siebie...ale i pisze u Ciebie...... nawet jestem w stanie dokłądać się do tego...... wszyscy prenumerujący streszczania sie opadatkują.... a Ty bedziesz zarabiać w domku.... pisząc streszczenia I to jakie streszczenia.........

Dla tych co nie czytali u mnie Twojego streszczenia... wklejam je i u Ciebie.... dobra dawka humoru z rana wszystkim sie przyda

Ogrodnik mimo woli 07:14, 24 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Evechen miętosi projekt przyszłego ogrodu ... wszyscy miętoszą i wszystkim gryyl wchodzi w paradę ... galimati

Konstancja dzięki - wreszcie jestem na bieżaco - a co się uśmiałam to moje - w każdym razie relacja świetna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies