Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

sylllwia 08:56, 24 sie 2012

Ale fajną fotkę dziewczyny macie i ten nowy kolor włosów u Finki Przyleciałam z jej wątku zobaczyć.
Ewa 09:02, 24 sie 2012

Wieloszka napisał(a)

I kolejne fajne spotkanko

A żurawka....przypalona...Chyba się oswaja dopiero na tym miejscu...

Też mi się wydaje, że przypalona Tylko czemu, skoro podobno uwielbia słoneczne stanowiska... ?

Aguś tez mi sie tak z żurawkami porobiło, doszczetnie są wypalone, ale słonce jest w tym miejscu cały dzień, nie będę juz czekać tylko zaplanuje na ich miejsce zupełnie cos nowego.

A dzewka nie rozpoznałam
Wieloszka 09:07, 24 sie 2012

Ewa napisał(a)

Aguś tez mi sie tak z żurawkami porobiło, doszczetnie są wypalone, ale słonce jest w tym miejscu cały dzień, nie będę juz czekać tylko zaplanuje na ich miejsce zupełnie cos nowego.

A dzewka nie rozpoznałam

Ewa wkurzają mnie te żurawki, bo jak kupuję odmianę na słoneczne stanowisko, to liczę, że na nim wytrzyma - podlewana i chuchana i dmuchana! Ale Marzenka mnie ostatnio pocieszyła - jej w zeszłym roku wszystkie żurawki sz...trafił, a w tym roku rosną pięknie... Może i u mnie się zaklimatyzują? Daję im ostatnią szansę
Wieloszka 09:08, 24 sie 2012

nieszka napisał(a)
Poświecenie kręgosłupa w słusznej sprawie

Nieszka mój kręgosłup juz poświęcony na wszystkie strony teraz musze się rehabilitować, żeby w następnym sezonie mieć w ogóle co poświęcać
Wieloszka 09:10, 24 sie 2012

Julita, Sylllwia - jestem już w pracy i nie mam możliwości wstawienia fotki Finki do Jej wątku Po południu obiecuję nadrobić zaległości.
Pszczelarnia 09:41, 24 sie 2012

Piękne kobitki opalone urlopem i ogrodem, błyszczycie. Nowe nabytki pewnie też udane.

Co do żurawek - je przypala, bo one się jeszcze nie zakorzeniły. Spulchniaj ziemię, żeby nie było skorupy wokół i muszą dać radę.
Wieloszka 09:45, 24 sie 2012

Pszczółko, to błyszczenie siem cery, to akurat nie zaleta Nowe nabytki bardzo udane - mam prawdziwe limki, ładne hakone i trzmieliny płożące
A co do żurawek - będę o nie walczyć, nawet ziemię będę im spulchniać, tylko........ niech to docenią
Pszczelarnia 10:10, 24 sie 2012

Wieloszko, ale ja nie o błyszczeniu siem cery pisała .... ? O błyszczeniu w ciemnościach po urlopie. O cerze to ja nie pisałam .... czy pisałam?
Walcz o żurawki, bo warto. Ja 4 skazałam i teraz mi żal, że się tak męczyły.
Wieloszka 10:28, 24 sie 2012

A tak generalnie o błyszczeniu pisałaś To załóżmy, że nie o cerze, tylko w ciemnościach
Enya73 11:17, 24 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Dziewczyny fotka zakupowa będzie jutro. Czekałam na tą Finkę i czekałam, potem rozsypałam dolomit pod lawendy i perukowce, przycięłam brzydkie listki żurawkom, ciemno się zrobiło i znowu czekałam... No z przygodami, ale dziewczyna dotarła cało, choć zmęczona okrutnie... Wpadła i wypadła, zaledwie 1 fotkę mamy, po ciemku i tak na szybko Finka ma nowy kolor włosów - baaardzo twarzowy

Dwie śliczne ogrodniczki

Witam Agnieszko u Ciebie. Byłam, podziwiałam wielokrotnie Twój piękny i zadbany ogród, ale sama już mam mętlik w głowie, bo nie pamiętam, czy zostawiałam jakiś miły komentarz Jeśli nie, to dziś nadrabiam to faux-pas

Przesłałam Ci maila w wiadomej sprawie

Pozdrawiam serdecznie i czekam na informację