Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 13:27, 24 sie 2012

Enya73 napisał(a)
Irenko, czy dostałaś ode mnie 2 maile dzisiaj?

Anitka, tak, wszystko przeczytałam, obejrzałam, jestem za, dostosuję się do decyzji; ale wiem, że powinno być coś stylowego
Milka 13:28, 24 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

No,dobrze prawisz Irenko
Betysiu,weż się w garść i wiecej tych tanich lotów zamów - bo ogrodowiczan pragnących cię gościć jest pełno i w różnych zakątkach Polski.
Lotnisko Balice-Kraków czeka!!!

Lena, kusisz ale to prawda i ..nawet ja mogę szybki wypad w te rejony zrobić

SZALONE moje kochane
i jak Was nie uwielbiac ???????

Betysiu! Nie mam lotniska, ale na rozstajach dróg czekać będę...tylko przyjedź!!!!

to jako znak rozpoznawczy dostaniesz od nas różowy kapelusz
Milka 13:35, 24 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Irenka, jak Ty to robisz? Jak znajdujesz na wszystko czas? Daj receptę, plissss!!!!

Najlepiej będzie jak po ogóraski przyjedziesz do nas, może nasze pobojowisko natchnie Cię i pomożesz nam coś wymyślić. Mi już łapki opadły. Dlatego nie wychodzę, nie gapię się, nie myślę o tym. Zajęłam się póki co przetworami...To mi lepiej wychodzi.

Ogórki zaległy już w studni...cztery 5l butle. Jedna jest Irenkowa!

Pozdrawiam i idę na wirtualny spacer kojący moją duszę, po Twoim ogrodzie.

jak znajduję czas, hym..po nocy, więc sąsiedzi już niedługo będą mieli regionalny serial ze mną w roli głównej, w weekendy, o ile niespodziewani goście wybawią z trudów pracy, w wolnej chwili z doskoku; ale zawsze jest coś pomiędzy, dom, czy ogród, no bo praca wiadomo, musi być, jakoś trzeba na chleb zarabiać
a wiesz, że przyjmuję twoje zaproszenie i wybiorę się nie dość, że czekają na mnie ogórasy, to jeszcze może coś, widząc na żywo- bo ja wzrokowiec, podpowiem
masz piękne miejsce z wielkim potencjałem!!!
Milka 13:38, 24 sie 2012

Klamber napisał(a)
Irenko, u Ciebie normalnie dostaje zadyszki. Kurcze mam teraz wyrzuty sumienia, patrząc jak wymęczyłaś Martę w nocy a ja kazałem jej rano targać funkie do Wawy. To żeśmy dali dziewczynie popalić. Życzę siły i pogody, masz rozmach dobra kobieto.

nasze ogrody wielie Robert, więc i rozmach, ale jeszcze trochę, będzie tylko pielęgnacja, żadnych zakupów; oj, napisane, jako dowód; zobaczymy, czy okaże się prawdą
widziałam twoje rośliny, ładne, ale fakt, Marta wymęczona na maksa; mam nadzieję, że pośpi w pociągu!
miłego sadzenia i gadania z Martą:
Milka 13:39, 24 sie 2012

an_tre napisał(a)

Irenko czyżbys dokupiła gruntów tak wiele sadzisz ale będziesz miała raj

Aniu, u mnie dalej puste te grunty, to i muszę cosik sadzić raj..może tak za 3 lata? jescze dużo prac trzeba zrobić w moim ogrodzie, na razie pół na pół i ładnie i niedociągnięcia
Jesteś zbyt skromna pisz jest super będzie jeszcze piękniej

Aniu, to nieskromność, tylko realizm przemawia; widziałam ogrody innych, takie zadbane i wypieszczone, ze mój jest taki jak mówię, ale pięknije z dnia na dzień
hanka_andrus 14:10, 24 sie 2012

Irenko,dziś fru ..... i do Twojego wątku,ale za Tobą,nawet na czarodziejskiej miotle nie zdążę!
Tyle u Ciebie zmian,podziwiam energię i......chęci do zmian.
Tess 14:13, 24 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Irenka, jak Ty to robisz? Jak znajdujesz na wszystko czas? Daj receptę, plissss!!!!

Najlepiej będzie jak po ogóraski przyjedziesz do nas, może nasze pobojowisko natchnie Cię i pomożesz nam coś wymyślić. Mi już łapki opadły. Dlatego nie wychodzę, nie gapię się, nie myślę o tym. Zajęłam się póki co przetworami...To mi lepiej wychodzi.

Ogórki zaległy już w studni...cztery 5l butle. Jedna jest Irenkowa!

Pozdrawiam i idę na wirtualny spacer kojący moją duszę, po Twoim ogrodzie.

jak znajduję czas, hym..po nocy, więc sąsiedzi już niedługo będą mieli regionalny serial ze mną w roli głównej, w weekendy, o ile niespodziewani goście wybawią z trudów pracy, w wolnej chwili z doskoku; ale zawsze jest coś pomiędzy, dom, czy ogród, no bo praca wiadomo, musi być, jakoś trzeba na chleb zarabiać
a wiesz, że przyjmuję twoje zaproszenie i wybiorę się nie dość, że czekają na mnie ogórasy, to jeszcze może coś, widząc na żywo- bo ja wzrokowiec, podpowiem
masz piękne miejsce z wielkim potencjałem!!!

O masz Irenka znowu w odwiedziny sie wybiera Pędziwiatr z Ciebie
Podziwiam
TheMagda 14:14, 24 sie 2012

Irenko, bo chyba mogę tak do Ciebie mówić. Jestem tu pierwszy raz ale oglądając Twój awatar w innych wątkach nie sposób się nie radować. Zarażasz dobrym nastrojem!! I to przez internet To jak muszisz działać na ludzi na żywo ? SZOK!!

Masz piękny ogród a ostatnie zakupy powaliły mnie na kolana,
Za Twoją sprawą, tak za Twoją bo się tych żurawek naoglądałam sama pocięłam do CO i kupiłam kilka Southern Comfort.

Czeka Cię podczas weekendu piękna praca. Efekt będzie powalający

Pozdrawiam Cię serdecznie
Sebek 15:05, 24 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko w drodze do Kapiasów się nagadamy, dlatego jedziemy jednym autem z badgażnikiem na dachu Mam duuuuży na dwie pary nart i snowboard + komplet butów więc chyba sie pomieścimy???

ok,jedziemy jednym i w końcu chyba? się nagadamy

Uprawiam teraz czarnowidztwo: napewno się nie zmieścimy, i napewno się nie nagadamy

bez roślin się zmieścimy, a z pozostłą częścią, chyba masz rację!!!!!

Ciekawi mnie jak będzie z tym towarem u Kapiasów - mam kupić tylko jedną roślinę i na nią liczę, że tam będzie To berberys Red Pillar - albo Helmond Pillar
Milka 15:43, 24 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
Irenko,dziś fru ..... i do Twojego wątku,ale za Tobą,nawet na czarodziejskiej miotle nie zdążę!
Tyle u Ciebie zmian,podziwiam energię i......chęci do zmian.

ale się cieszę, że jednak przyfrunęłaś haniu!

a wiesz, że gdybym nie trafiła na forum, to pewnie nie wiele bym zmieniała i nic by się nie działo, a tak ogród pięknieje
buziaki Haniu