Irenka, jak Ty to robisz? Jak znajdujesz na wszystko czas? Daj receptę, plissss!!!!
Najlepiej będzie jak po ogóraski przyjedziesz do nas, może nasze pobojowisko natchnie Cię i pomożesz nam coś wymyślić. Mi już łapki opadły. Dlatego nie wychodzę, nie gapię się, nie myślę o tym. Zajęłam się póki co przetworami...To mi lepiej wychodzi.
Ogórki zaległy już w studni...cztery 5l butle. Jedna jest Irenkowa!
Pozdrawiam i idę na wirtualny spacer kojący moją duszę, po Twoim ogrodzie.
jak znajduję czas, hym..po nocy, więc sąsiedzi już niedługo będą mieli regionalny serial ze mną w roli głównej, w weekendy, o ile niespodziewani goście wybawią z trudów pracy, w wolnej chwili z doskoku; ale zawsze jest coś pomiędzy, dom, czy ogród, no bo praca wiadomo, musi być, jakoś trzeba na chleb zarabiać
a wiesz, że przyjmuję twoje zaproszenie i wybiorę się nie dość, że czekają na mnie ogórasy, to jeszcze może coś, widząc na żywo- bo ja wzrokowiec, podpowiem
masz piękne miejsce z wielkim potencjałem!!!
Irenko, u Ciebie normalnie dostaje zadyszki. Kurcze mam teraz wyrzuty sumienia, patrząc jak wymęczyłaś Martę w nocy a ja kazałem jej rano targać funkie do Wawy. To żeśmy dali dziewczynie popalić. Życzę siły i pogody, masz rozmach dobra kobieto.
nasze ogrody wielie Robert, więc i rozmach, ale jeszcze trochę, będzie tylko pielęgnacja, żadnych zakupów; oj, napisane, jako dowód; zobaczymy, czy okaże się prawdą
widziałam twoje rośliny, ładne, ale fakt, Marta wymęczona na maksa; mam nadzieję, że pośpi w pociągu!
miłego sadzenia i gadania z Martą:
Irenko czyżbys dokupiła gruntów tak wiele sadzisz ale będziesz miała raj
Aniu, u mnie dalej puste te grunty, to i muszę cosik sadzić raj..może tak za 3 lata? jescze dużo prac trzeba zrobić w moim ogrodzie, na razie pół na pół i ładnie i niedociągnięcia
Jesteś zbyt skromna pisz jest super będzie jeszcze piękniej
Aniu, to nieskromność, tylko realizm przemawia; widziałam ogrody innych, takie zadbane i wypieszczone, ze mój jest taki jak mówię, ale pięknije z dnia na dzień
Irenko,dziś fru ..... i do Twojego wątku,ale za Tobą,nawet na czarodziejskiej miotle nie zdążę!
Tyle u Ciebie zmian,podziwiam energię i......chęci do zmian.
Irenka, jak Ty to robisz? Jak znajdujesz na wszystko czas? Daj receptę, plissss!!!!
Najlepiej będzie jak po ogóraski przyjedziesz do nas, może nasze pobojowisko natchnie Cię i pomożesz nam coś wymyślić. Mi już łapki opadły. Dlatego nie wychodzę, nie gapię się, nie myślę o tym. Zajęłam się póki co przetworami...To mi lepiej wychodzi.
Ogórki zaległy już w studni...cztery 5l butle. Jedna jest Irenkowa!
Pozdrawiam i idę na wirtualny spacer kojący moją duszę, po Twoim ogrodzie.
jak znajduję czas, hym..po nocy, więc sąsiedzi już niedługo będą mieli regionalny serial ze mną w roli głównej, w weekendy, o ile niespodziewani goście wybawią z trudów pracy, w wolnej chwili z doskoku; ale zawsze jest coś pomiędzy, dom, czy ogród, no bo praca wiadomo, musi być, jakoś trzeba na chleb zarabiać
a wiesz, że przyjmuję twoje zaproszenie i wybiorę się nie dość, że czekają na mnie ogórasy, to jeszcze może coś, widząc na żywo- bo ja wzrokowiec, podpowiem
masz piękne miejsce z wielkim potencjałem!!!
O masz Irenka znowu w odwiedziny sie wybiera Pędziwiatr z Ciebie
Podziwiam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Irenko, bo chyba mogę tak do Ciebie mówić. Jestem tu pierwszy raz ale oglądając Twój awatar w innych wątkach nie sposób się nie radować. Zarażasz dobrym nastrojem!! I to przez internet To jak muszisz działać na ludzi na żywo ? SZOK!!
Masz piękny ogród a ostatnie zakupy powaliły mnie na kolana,
Za Twoją sprawą, tak za Twoją bo się tych żurawek naoglądałam sama pocięłam do CO i kupiłam kilka Southern Comfort.
Czeka Cię podczas weekendu piękna praca. Efekt będzie powalający
Irenko w drodze do Kapiasów się nagadamy, dlatego jedziemy jednym autem z badgażnikiem na dachu Mam duuuuży na dwie pary nart i snowboard + komplet butów więc chyba sie pomieścimy???
ok,jedziemy jednym i w końcu chyba? się nagadamy
Uprawiam teraz czarnowidztwo: napewno się nie zmieścimy, i napewno się nie nagadamy
bez roślin się zmieścimy, a z pozostłą częścią, chyba masz rację!!!!!
Ciekawi mnie jak będzie z tym towarem u Kapiasów - mam kupić tylko jedną roślinę i na nią liczę, że tam będzie To berberys Red Pillar - albo Helmond Pillar
Irenko,dziś fru ..... i do Twojego wątku,ale za Tobą,nawet na czarodziejskiej miotle nie zdążę!
Tyle u Ciebie zmian,podziwiam energię i......chęci do zmian.
ale się cieszę, że jednak przyfrunęłaś haniu!
a wiesz, że gdybym nie trafiła na forum, to pewnie nie wiele bym zmieniała i nic by się nie działo, a tak ogród pięknieje
buziaki Haniu