Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

anna_studio 01:54, 24 sie 2012

....ja też kcem....TY wiesz co....hurtowo Anie potraktuj
Madzenka 07:02, 24 sie 2012

Evchen napisał(a)
no to was na wspominki wzięło ... A w moich czasach modne były spodnie z madery ... i fryzura u chłopców a'la Limahl.. i Shekin Stevens... miałam magnetofon szuplowy, który strasznie przeciągał taśmę kiedy pobrzmiewało: 'bikooooozzzz ajjjjj looooooooooooooooooooooooooovvvv ju.... loooooooov ju..... co niektórym z Kozą się to kojarzyło...
A potem nadszedł czas tapiru!/....... To był szał...

Toć to nasze wspólne czasy
Madzenka 07:03, 24 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Wspomnień czar i koncert zyczeń
Jak sobie Pan srebrny garnitur zakupił to naszywkę na rękawie nosił z napisem sunset suits!!!! Nie odcinał naszywki aby szyku zadać
a kto pamięta biale lub czerwone skarpetki do mokasynów!!! ??? Frotte oczywista oczywistość z NRD

białe skarpetki do mokasynów ... to nie nazywało się "dżeksonki" ... brrrrrrrrrrr ... i pomyśleć, że mi Adaśko w taki cud odpalantował się na pierwszą randkę ... wtedy stwierdziłam, że człapie jak Chaplin i za nic w świecie się z nim nie umówię ... ...

Biedny Adaśko. Wystroił się na randkę a powinien glany nałożyć
A mój Adasko miał fryzurę z mysim ogonekiem z tyłu wiecie dziewczyny o co chodzi?
Mala_Mi 07:25, 24 sie 2012

Witajcie, a gdyby tak założyć wątek streszczenia najciekawszych wiadomosći z ogrodowiska?????
To byłby hicior

Napisałam to u siebie...ale i pisze u Ciebie...... nawet jestem w stanie dokłądać się do tego...... wszyscy prenumerujący streszczania sie opadatkują.... a Ty bedziesz zarabiać w domku.... pisząc streszczenia I to jakie streszczenia.........

Dla tych co nie czytali u mnie Twojego streszczenia... wklejam je i u Ciebie.... dobra dawka humoru z rana wszystkim sie przyda

nowy ogród od pierwszego tchnienia Danusia pokazuje ... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu ... no co ty Ania nie wiesz??? ...

Aniu dziś z doskoku jestem tylko ...

u mnie piękni dwudziestoletni w srebrnej marynarce i "dżeksonkach" z łezką w oku i tapirem tudzież mokrą włoszką nad czołem oddają się wspomnieniom ...

u Madżenki - co widziałaś zapewne - sabacik był wczoraj ... i nie będę siem skarżyć ale mnie obsmarowały ))

wiem bo Magdzie - Noemi się wypskło ... skończył sie jej urlop i świętuje 200 ... stron

Finka była u Wieloszki ... i mają super zdjęcie przy drzewku ... i nowy kolor ... tzn Finka ma nowy kolor na głowie ... ładnie jej

Evechen miętosi projekt przyszłego ogrodu ... wszyscy miętoszą i wszystkim gryyl wchodzi w paradę ... galimatias

Bociek siem pokazał ... oj wielokroć rabaty pokazał i znika ... ale rabaty i pochruście wypasione ... robale też między igiełkami

robale są też pod trawnikiem u Baragi ... i i tak wszystkich przebija Agniecha ze źmiją w piwnicy ... brrr

Ania co leci w kulki ma brudne paznokcie ... ... a sebek ma komputer ... bo nie miał ...

Dianka dała nogę do Hiszpanii ... ot tak po południu ...

Pszczelarnia 10:07, 24 sie 2012

Gdzie ten wątek ze sprawozdaniami? Mes amis?
Tess 10:21, 24 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
nowy ogród od pierwszego tchnienia Danusia pokazuje ... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu ... no co ty Ania nie wiesz??? ...

Aniu dziś z doskoku jestem tylko ...

u mnie piękni dwudziestoletni w srebrnej marynarce i "dżeksonkach" z łezką w oku i tapirem tudzież mokrą włoszką nad czołem oddają się wspomnieniom ...

u Madżenki - co widziałaś zapewne - sabacik był wczoraj ... i nie będę siem skarżyć ale mnie obsmarowały ))

wiem bo Magdzie - Noemi się wypskło ... skończył sie jej urlop i świętuje 200 ... stron

Finka była u Wieloszki ... i mają super zdjęcie przy drzewku ... i nowy kolor ... tzn Finka ma nowy kolor na głowie ... ładnie jej

Evechen miętosi projekt przyszłego ogrodu ... wszyscy miętoszą i wszystkim gryyl wchodzi w paradę ... galimatias

Bociek siem pokazał ... oj wielokroć rabaty pokazał i znika ... ale rabaty i pochruście wypasione ... robale też między igiełkami

robale są też pod trawnikiem u Baragi ... i i tak wszystkich przebija Agniecha ze źmiją w piwnicy ... brrr

Ania co leci w kulki ma brudne paznokcie ... ... a sebek ma komputer ... bo nie miał ...

Dianka dała nogę do Hiszpanii ... ot tak po południu ...

a ja powinnam spać ... bo jutro też jest rano ...

Izo, Konstancjo, kocham Cię za to
Nie mogę przestać się śmiać, a jak nawet na chwilę przestaję, to i tak gęba mi się nie chce zesznurować, ino znów się rozdziawia i jakieś dźwięki wydaje
Cudne
Evchen 11:19, 24 sie 2012

Konstancjo.. .kofam Cię...!
anna_studio 12:03, 24 sie 2012

Wszystko pięknie.....ale co z donicami.......bo się cofam...cofam......i nie wiem ile jeszcze.....a ciekawość zżera..... ???
Milka 15:34, 24 sie 2012

Iza, kocham cię za te streszczenia i nie tylko
czekam na dalsze
Adaś i kucyk,,,hym
mira 17:36, 24 sie 2012

Iza wpadłam po prenumeratę

przy okazji chciałam zobaczyć co tam dalej z cegłą i murem ale widzę, ze prasówka odchodzi
teraz juz wyjścia nie masz
ustal dzień dla tych co mają tylko czas w week na ogrodowisko bo streszczenia Twoje są bezcenne

rzecznik to jedno a stanowisko Głównego Press to inna sprawa

1-sz relacja była doskonała i nawet nie wiesz, że uratowałaś mi dzień - wszystko poszło super - i za to Ci dziekuję

pozdrawiam