Aniu zdecydowaliśmy, że dajemy biały lakobel na całą ścianę. Wczoraj wymierzyliśmy i dziś wyślemy do wyceny.
U mnie wnętrze raczej białe, bardzo białe. Tylko w kuchni i łazience więcej czarnego. Ale mam 20m2 białych frontów więc ten czarny blat mi nie przeszkadza.
Ława do wymiany na stolik, ale tez się zastanawiamy czy dębowy czy biały, dosżły jakies dodatki czerwone, ale nie mam więcej zdjęć. Lampy do wymiany, ale zbieram pieniążki na razie, bo te które mi się podobaja kosztują swoje.
Dziś mam oko łaskawsze dla moich wczorajszych wybryków. Właściwie moze i na dobre te zmiany wyszły...
Zacznijmy od altany, zastanawiam sie czy taki jasny tam nie zostawic (no moze trochu bardziej piaskowy ale taki jaśniutki)bo dom sąsiada mam kremowy i w sumie te ściany mogłyby sie zgrać...
kamienna fala (jeszcze bez fugi)
Sciana sąsiada...
Dziewczyny,od jakiegoś czasu dumam nad tym miejscem i nie mogę sie zdecydować .
otóż jak pamiętacie na wiosnę powstał murek , po kilku miesiącach okazało sie, ze musieliśmy zmieniąc granicę działki , powstał płot . na ponizszych fotkach tak to wygląda .
Chcę przedłuzyć murek i teraz pojawia sie zagwozdka , poniewaz jak pojde tak jak jest bedzie szeroki tylko na ok 50 cm , jesli chciałabym szerszy trzeba by rozkuc około 4 metry murku ( do łuku ) .
mam dylemat i jak nigdy nie moge sie zdecydowac. prosze o podpowiedzi wszelakie
Nad moją głową niże z wyżami śię zmagają.
Czarne chmury z zachodu w inną strone gn ają,
a za chwilę się zmieni chmur bieg na wyżynie,
powieje ze wschodu- śnieg nas nie ominie!
Pogodnych widoków za oknem na dzien dzisiejszy i następne!
widze ze troche podobnie narysowałam a siedzie nad tym juz z dwie godziny
ściezka zostaje
nowe bardziej kuliste linie rabat
wokół ronda ławeczka zawijas na przystanek z zakupami - to czarne
jako jej przedłużenie zywopłot bukszpanowy (rózowe)za nim hortki - to gdzie miałby się kończyć i reszta nasadzen do dopracowania bo spać ide