Łażąc po Wojsławicach przede wszytskim wargi obtrzaskiwałam lecz czasem..wpadło mi w oko jakieś zestawienie roślin to moje typy zwróćcie uwagę na połączenie kostrzewy z koprem
Po pierwsze, myślę, że nie ma to wpływu na tę gałązkę.
Po drugie, jeszcze do końca października ma czas, żeby zakwitnąć.
Ale pewności nie mam do moich teorii
A chodzi Ci o tę niską werbenę? Nasionka będę zbierać i chętnym podeślę. Tę werbenę kupiłam w Chwaszczynie, więc jak nie udadzą nam się siewki, to kupimy gotowe sadzonki na wiosnę
Witam mają 4 lata od dwóch lat środki robią sie żółte i co roku je czyszczę.W tym roku przyciełam je z góry gdyż mają już docelową wysokość.Czy takie żółknięcie będzie co roku?Czy jednak zdecydować się na wymianę na inny gatunek?
Justyś ja nie wiem , jak my to zrobili trzech ogrodników ,a o taką rzecz nie zapytali...echhhhhh... tak myślę...że nawet tnie wpadlišmy na to, że isnieje możliwość wymarznięcia.....
Kochan red barona i ńic na to nie poradzę mimo ,że się rozłazi, jest trudny do zestawienia itd.....izyta w Wojsławicach jescze tą miłość potwierdziła...tyle piknych zestaeień z RB sié tam naoglądałam ,że ech
wczoraj dzień zaczął się mgłami - skończył słonkiem cudnym, a dzisiaj startowaliśmy słonkiem, a kończymy chmurami fotki ze słonka
hortensa z prawej to jedna z tych kościelnych z zeszłego roku
zeszłoroczne buksiki
a poniżej jałowce z marketu z przed dwóch lat, wtedy miały 15 cm wzrostu i kosztowały 3 zeta, urosną wielkie