Dobranoc wszystkim! Tylko czy ja dzisiaj po tej rewolucji zasnę? Gdzie ja pomarańczową farbę do tynku Bolix kupię. I kuklika i lilije i irysy.... O matko o matko nie zasnę
Danusiu jesteś nieoceniona. Te pomarańcze już mi się podobają + biel na tarasie . Rózyczki musza iść precz? C ja z nimi mam począć?
Ależ nie - dodasz tylko chmary pomarańczowych drobnych kwiatków jak te kukliki, a resztę barw zdecyduj się. Proponuję biel, pomarańcz, ciemny niebieski, biel i beże ostnic, zieleń całej reszty i liście delikatne uzupełniające jednej odmiany żurawek. Reszta liście, liście, trawki, piórka
Czekaj, a jakie masz różyczki, kolorek znaczy się.
Różyczki ma jasnorózowe fairy okrywowe
Kukliki zatem musowo kupię, lilie też, tulipany pomarańczowe mam ale na bocznej rabacie Biel stopniowo wprowadzam
Madżena ale inspiracje normalnie madżenie. AAAAA pufy chyba masz, baaaardzo mi się podobają. a gdyby były czerwone to bym se na urodziny zażyczyła u mojego M, albo tropem Adamo kupiłabym emowi na czterdziestkę
Ania pufę pomarańczową i bialą mam To były moje pierwsze zakupy do nowego domu. Piewsze w karotnach kurier wstawił
Czerwone som tylko muszę w dobrej cenie poszukać bo ostatnio zawyżają średnia. Szukać dla M?
nie wie ... ... to on jeszcze nie wie, że to co miał mieć w ogrodzie każdego dnia przed zaśnięciem po przebudzeniu jest jakby nieaktualne ??? ... wie ... tylko oni tak lubią być zaskakiwani ... i tego bendem siem trzymać ... !!!
Jestem Twoją fanką pewnie nie ja jedna ......
Ja fanka jestem już od dawna ... Marzenko , pomarańcz jest EXTRA !!!
Syla jesteś super!!!
Iza kofam miłościa wieczną! Syla kofam i odwzajemnię czas poświęcony !
Madziu pomarańcz pod kolor Twojego avatarka