Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 23:04, 27 sty 2013

nawet jak nie gotują ))) ...

w słabo mistrzyni mufinek nie wierzę ale facet w kuchni to brzmi bosko ... dlatego my tam sobie o kfiatkach pogadamy ...
Pszczelarnia 12:02, 28 sty 2013

Byłam widziałam. Biało, przeciera się ale nadal biało.... . A okładkowa Majeczka lawendą kusi. Górka Wasza świetna (czemu Ty gdzieś do innych gór jeździsz??? ). Miłe takie spotkania i rozgrzewające. Po nich można stawić czoło koloniom i zimowiskom.
Milka 14:11, 28 sty 2013

Piękna sesja zdjęciowa...osobista Maja z dedykacją...i do tego spotkanie, na pewno było magicznie
Madzenka 06:27, 29 sty 2013

Iza to Ty masz górkę, na której Anula jeździła i nie trenujesz? foch!
Konstancja30 14:20, 29 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Byłam widziałam. Biało, przeciera się ale nadal biało.... . A okładkowa Majeczka lawendą kusi. Górka Wasza świetna (czemu Ty gdzieś do innych gór jeździsz??? ). Miłe takie spotkania i rozgrzewające. Po nich można stawić czoło koloniom i zimowiskom.

bo w moich Pszczółka nie mieszka ... niedopatrzenie takie malutkie ale pogam z prezydentem miasta ... nadamy Pszczółce tytuł honorowego obywatela i bendzie troszku naprawione ...
a tak serio to mają te góry w sobie coś niesamowitego .... każde inne i każde niesamowite ...

a spotkania ... ... to taka frajda i kumulacja endorfin ... bo jeszcze miałam te z Wilkanowa ... doszły nowe i codziennna tableteczka ogrodowiskowa ... dlatego pan co mi na bucik dziś stopa king konga nadepnął przezył ... a nie powinien
Konstancja30 14:23, 29 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Piękna sesja zdjęciowa...osobista Maja z dedykacją...i do tego spotkanie, na pewno było magicznie

oj magicznie było ... buziam
Konstancja30 14:24, 29 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza to Ty masz górkę, na której Anula jeździła i nie trenujesz? foch!

no mam górkę co mam nie mieć )))) ... nie żebym nie miała ... co by mieli mówić, że w świętokrzyskim górek nie ma ...

Madżenko bez przynajmniej 2 instruktorów w zasięgu metra nawet kurtki nie zakładam ... tak mnie Anek zepsuł i rozkaprysił ...

to tylko zejście ale na saneczkach brykali

Bogdzia 14:35, 29 sty 2013

No faktycznie rozpieszczena jestes , Adamo gotuje , Ania trenerow załatwia, Anula ksiązkę Mai przywozi z osobistą dedykacją . Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie na rekach Cię nosic i wcale nie mówie ze na to nie zasługujesz. A ja byłam u Ciebie kilka dni temu, grzecznie się wpisałam po czym okazało się że wpis jest u mnie w wątku a nie u Ciebie , tak mnie to rozeźliło że dopiero dziś powtórnie zajrzałam i mam nadzieję ze dziś ten wpis bedzie tam gdzie powinien. Pozdrawiam.
Konstancja30 14:46, 29 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
No faktycznie rozpieszczena jestes , Adamo gotuje , Ania trenerow załatwia, Anula ksiązkę Mai przywozi z osobistą dedykacją . Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie na rekach Cię nosic i wcale nie mówie ze na to nie zasługujesz. A ja byłam u Ciebie kilka dni temu, grzecznie się wpisałam po czym okazało się że wpis jest u mnie w wątku a nie u Ciebie , tak mnie to rozeźliło że dopiero dziś powtórnie zajrzałam i mam nadzieję ze dziś ten wpis bedzie tam gdzie powinien. Pozdrawiam.

z tym noszeniem jak będę w panierkę obrastać jak obrastam to nie przejdzie ... ... ale nie krygując siem a pamiętając, że żon podczytuje tez powiem, że zasługuję ... (sufit w miejscu sufitu a nie na mnie ... a bojałam siem ... ) ...

zbłąkanego wpisu idę szukać ... ... co za czasy kiedyś błędny rycerz dziś post ... ale tak uczciwie Bożenko to ja się temu postowi nie dziwię ... wiem już na pewno, że to jakies fatum moje i dlatego ja nigdzie normalnie nie mogę dojechać ... to nawet na posty działa ...
Bogdzia 14:48, 29 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

z tym noszeniem jak będę w panierkę obrastać jak obrastam to nie przejdzie ... ... ale nie krygując siem a pamiętając, że żon podczytuje tez powiem, że zasługuję ... (sufit w miejscu sufitu a nie na mnie ... a bojałam siem ... ) ...

zbłąkanego wpisu idę szukać ... ... co za czasy kiedyś błędny rycerz dziś post ... ale tak uczciwie Bożenko to ja się temu postowi nie dziwię ... wiem już na pewno, że to jakies fatum moje i dlatego ja nigdzie normalnie nie mogę dojechać ... to nawet na posty działa ...

Nie szukaj bo ja go zlikwidowałam.