Sebek- żeby się tak nie trząść nad kierownicą pomyśl sobie że jak dostaniesz prawo jazdy to pojedziesz do Warszawy!!! Jakie miejsce wywoła jeszcze taką euforię? Myśl....grunt to pozytywne nastawienie.
A tak po cichu: ja też po zrobieniu prawa jazdy (20 lat temu) jeździłam tylko jedną trasą do pracy i spowrotem z sercem na plecach. I jeszcze po 3 m=cach miałam wypadek a auto do kasacji. Do dziś zimą nie jeżdżę. HA,ha.
`
myszko jak zrobiłaś tą kratkę na rure ?? super rozwiązanie na zakrycie rynny
ja chciałam zapytać czy wokół posadzonego powojnika mogą rosnąc paprocie?? czy nie są za wysokie do niego?
Apteniu - Danusia na pewno lantan nie zimuje. Z tego co pamiętam wszystkie te zdjęcia zostały zrobione na wakacjach w Egipcie w środku zimy - bo u nas żywopłot z lantan jest niemożliwy
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....????
Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą
Sebciu! A znasz takie powiedzenie: "Pan tu nie stał" ?
Zawsze możemy Cię "wysiudać" z kolejki!
Hortensja, jakiej jeszcze nigdy w zyciu nie widziałam - Danusiu , czym Ty ją karmisz?
Pozdrawiam obie dziewczyny obok hortensji
I obiecane pływające dalie Większej miski nie mam, bo bardziej uroczo wyglądałyby z kilkucentymetrowym odstępem Ciekawe jak długo wytrzymają? Zrobię też tak z czerwonymi, ale na razie mam tylko dwa kwiaty, a potrzebuję trzy
Dzięki!!!
Wcześniej nie zwracałąm uwagi na te ograniczniki przy szpadelku
tak, w crocssach mogłabym przechodzić całe życie....
Dzięki Sebek za przeniesienie instruktażu
To jeden ze sposobów kancikowania, pokazałam, że można robić też w ten sposób, żeby był wysoki brzeg. Przyznam, że u mnie najlepiej się sprawdza.
Każdy wybierze taki sposób jaki mu najbardziej pasuje...dla wszystkich są dwa wspólne mianowniki: Półksiężyc (nóż) i nożyce do cięcia brzegów Te drugie tylko na Ogrodowisku !!!