Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Sebek 21:39, 11 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
No, ten bluszcz jednak niespotykany jest, nawet wczoraj chciałam go dokupić i się nie dało.

To go spróbuj przezimować - co Ci szkodzi
Welka 21:42, 11 sie 2012

W takie zimne dni, jakie mnie teraz nawiedzają lubię pochodzić po Twoim ogrodzie, bo jest taki ułożony, stonowany, harmonijny, a to czasem się przydaje przy moim chaosie (teraz bardziej mam na myśli swoje dzieciaki niz ogród, bo słowo chaos stosuję tu zamiennie )
Pozdrawiam
grapaka 21:44, 11 sie 2012

Sonka napisał(a)

Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....????

Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą

Sebciu! A znasz takie powiedzenie: "Pan tu nie stał" ?

Zawsze możemy Cię "wysiudać" z kolejki!

Hortensja, jakiej jeszcze nigdy w zyciu nie widziałam - Danusiu , czym Ty ją karmisz?
Pozdrawiam obie dziewczyny obok hortensji

Danusiu, brak mi słów zachwytu, ile ma lat?

hortensja oczywiście

Toż to ANIOŁY dwaw cudnych limelight
Evchen 22:00, 11 sie 2012

Danusiu, super zdjęcia ze spotkania Irenka ma tak zaraźliwy uśmiech, że wszytko wygląda jeszcze piękniej! Irenko - pozdrawiam!
Kondzio 22:42, 11 sie 2012

Witam Danusiu gratuluje 600 tnej strony i jak zwykle pieknego ogrodu i miłego spotkania
alinak 22:49, 11 sie 2012

fajnie te hortensje przygięły się do wody jakby się chciały napić - pozdrawiam Danusiu
anieszka 23:49, 11 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Zapach hortensji Limelight jest słodki i dość ciężki, coś jak stokrotki?

Horti modnisia przegląda się w lustrze wody
kwiatholandii 10:57, 12 sie 2012

Świetnie wyglądałyście razem w tych tunikach. Ogród idealnie pasował do kreacji Super spotkanie Widać, że spotkanie się udało.
zuza12 11:12, 12 sie 2012

Gardenarium napisał(a)

Danusiu, witam serdecznie. Ja odcięta od swiata na tej mojej wycieczce rowerowej, a tu tyle ciekawych wydarzeń.Najpierw spóźnione gratulacje z okazji 600-setki. Irenka zrobiła Ci niezłą niespodziankę z okazji urodzin. Wyglądacie na tych fotkach jak Alicje w krainie czarów. Nawet ta piekna hortensja nie przyćmiła Waszego czaru i uroku. Nie musiałyście przechodzić przez magiczne lustro, bo w Twoim ogrodzie czar panuje juz przed nim. Super dziewczyny, super emocje. Pozdrawiam serdecznie.
MilenaP 12:50, 12 sie 2012

Danusiu u Ciebie jak zwykle bombowo i doskonale zachwyciły mnie hortensje i te przesłodkie ptaszki na stole. Istne cuda pozdrawiam