Marzenkowy bagażnik. Tutaj zakupy 4 kobiet
Adam nie gniewaj się, Ale mówiłeś ze nic nie kupiłeś .Dziękujemy za transport bagażu stanie nienaruszonym.Oraz transport pasażerek w stanie..ojej nie powiem że niewskazującym na spożycie...
fajnie jest powspominać tawułka regularnie podlewana, mam nadzieję, ze przetrwa
coraz więcej rozkwitają marcinki i chryzantemy i tylko one pozostaną na straży do mrozów i oczywiście róże
Kasiu jeszcze trochę kolorów jest i jak dopisze aura to będziemy cieszyć sie nimi do przymrozków
nawa rabata na razie w fazie zagęszczania, posadziłam na niej krzewuszki, ogniki w trzech kolorach, trochę traw, berberysy i hebe, Co do hebe to mam obawy czy przezimuje Żeby rabata nie wyglądała na pustą nasadziłam werben, może trochę przy dużo ale wiosna dokona przecinki
tak to wygląda póki co
roślinki docelowe to małe sadzonki, ledwie je widać, m.in. te:
berberysy
i hebe
z nasionek od ciebie wyrósł wielosił, oczekuję w przyszłym roku kwitnienia
pozdrawiam
Kochani, strasznie się dzisiaj urobiłam, kolejne xx taczek piachu wywiezione, tym razem z będącej przez całe lato w stadium niedokończonym rabaty rododendronowej. Konsekwentnie realizuję jesienny plan wykopkowy. Dla osłody posadziłam 70 szafirków (a drugie tyle jeszcze by się przydało), kilka narcyzów, malutkie tulipanki i hiacynty. Czytam, że Wy czekacie jeszcze z cebulowymi, ale ja już sadzę. Co będzie to będzie. Zostało mi jeszcze trochę tulipanów do posadzenia, ale szału u mnie wiosną nie będzie.
Wstawiam kilka fotek, chociaż nie za bardzo jest co focić, ciągle to samo.