W hortki mogę zainwestować bo one pięknie zdobią ogród a i zimą są widoczne. Wzdłuż podjazdu na pewno posadzę obwódkę z czegoś jednolitego ale jeszcze nie mam pomysłu bo tam jest dużo cementu. Pozostałość po kładzeniu kostki. Za każdym razem podmieniam tam ziemię bo inaczej nie wiele roślin by tam urosło.
Muszę mieć coś co bardzo lubi piach.
Na tej rabacie to nie hakone tylko kłosownica. Ona kwitnie mi drugi raz i tak zżółkła. Musze ją stamtąd zabrać.
Czyściutko nieee, może z daleka tak wygląda
Beatlesy tłuściutkie, bardzo mnie cieszą. Ten narożnik musimy poprawić. Trzeba było zdjąć kamień, bo wybieranie szkiełek po zbitym blacie od stołu nie wchodziło w grę. Teraz myślę, że Beatlesy też będą w kamieniu. Na zwykłej glebie nie mają takiego uroku.
Piękne cisy z ML ma Navi, ale na tle białej ściany... może masz gdzieś takie tło co by tam je dać... to taki awaryjny pomysł, bo moim zdaniem cała trójka ładnie się zgra
Angi czy mogłabyś wrzucić zdjęcie z wyższego poziomu tych widoczków....zastanawiam sie jak poprzedzielałaś ogród rabatami a z pozycji horyzontalnej nie widzę....(wiem, ze masz zaokrąglone rabaty)
Zastanaiwam sie nad podziałem trawnika....