Jola- nagroda to cała stówa do wykorzystania w sklepie ogro.
Jesień jest piękna, choć wolę wiosnę i lato. Lubię ją oglądać w górach, na drogach przy których rosną ogromne kolorowe drzewa, ale na moim tarasie? Niekoniecznie. Dzis osłodą są kwiaty , ale za chwilkę będę oglądac ślady psich łap.
Tu inna wystawa- mocno w cieniu i Vanilki- mimo, że niemłode- nie kwitły tak jakbym chciała. Dopiero rozchodnik pieknie wybarwiony dał możliwość,że znalazły sie w kadrze.
Dzieki za te dodatkowe zdjecia , wszystkie piekne. Musze posiac kosmosy bo od kilku lat ich nie mam , skasowałam bo rosły olbrzymy ale trzeba do nich wrócic bo śliczne na zdjeciach no i te szczygły na nich piękne. Do mnie przylatuja czasem na rudbekie i jezówki ale na kosmosach lepiej sie prezentuja.
Przy tej wersji, o której piszesz jeden klon przysłoni drugi, jeśli będzie się patrzeć z miejsca, gdzie zazwyczaj siedzimy (a siedzimy w miejscu gdzie jest ten czerwony prostokąt)
A jeszcze patrząc na to miejsce, to graby umieścić przed żywopłotem, czy zamiast kawałka żywopłotu?
Na tarasie już się robi jesiennie. Kwiaty sypią się, a trawy szarzeją. Ale jak na październik można powiedzieć, że dają radę.
Surfinie po wielotygodniowej suszy - dziś potłuczone przez deszcz -podnaszą nieśmiało główki.