Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

malgorzata_s... 20:39, 07 paź 2016

Ewuś ciepłe myśli posyłam i buziole Pocieszać nie będę bo mnie osobiście pocieszanie doprowadza do ryczenia tylko. Kfiotka zostawiam i macham
Nallar 21:50, 07 paź 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuś ciepłe myśli posyłam i buziole Pocieszać nie będę bo mnie osobiście pocieszanie doprowadza do ryczenia tylko. Kfiotka zostawiam i macham

Małgoś już mnie pocieszyłaś, Twoje odwiedziny zawsze sprawiają mi radość i ten kfiotek.....Dzięki.

Powolutku wracam do żywych, będzie dobrze, musi bo kto posadzi cebulki
Napia 20:13, 12 paź 2016

Nallar napisał(a)

Aguś, miło że wpadłaś
Masz rację to jeżówki "Alocha" są śliczne. Zagościły u mnie razem z różami których nie to że nie chciałam, ale strasznie się bałam Walczyłam z ich plamistością jak lwica i niewiele to pomogło, każdy krzaczek ucierpiał . Mam nadzieję że w przyszłym sezonie będzie lepiej.
Budowa stanęła Jeden z powodów to obecność mojej córci z wnusią Trzy tygodnie biegania za kurduplem, a drugi to brak zdrówka, łapki nie chcą być zdrowe
Ogródek rozgrzebany na całego, zachciało mi się zmian (durna baba) okazało się że sama niewiele mogę zrobić a angażować nikogo nie lubię. Będę patrzeć na pobojowisko aż do wiosny. Pocieszam się że nabyłam trzy okazałe Wanilki i mam nadzieję że już w przyszłym roku będą tak pięknie malinowe jak te które widziałam u Ciebie.
Konfiturka ze śliwek wyszła wyśmienita, wnuczki za nią przepadają.

Dziś w domu pachnie pigwowcem, sezon nalewkowy czas zacząć

Pigwowa nalewka dobra na radości i na smutki

Ze wszystkim zdążysz. Może troszkę będzie trzeba poczekać, ale bez przesady
Dbaj o siebie, o ręce przede wszystkim i ciesz się z biegania za "kurduplem" U mnie w tym roku ogród też musiał pójść w odstawkę. Z niczym się nie wyrabiam, trudno. A Ty się nie martw, tylko pomyśl, jak będzie pięknie, gdy wszystko uda się dokończyć. I dom, i ogród.

Hortki mimo deszczu cały czas ślicznie wyglądają, i najładniejsze właśnie są vanilki i limki. Pozostałe sczerniały i chyba będę musiała je obciąć przed zimą. niech tylko przestanie padać

Nallar 21:01, 12 paź 2016

Napia napisał(a)

Pigwowa nalewka dobra na radości i na smutki

Ze wszystkim zdążysz. Może troszkę będzie trzeba poczekać, ale bez przesady
Dbaj o siebie, o ręce przede wszystkim i ciesz się z biegania za "kurduplem"
Hortki mimo deszczu cały czas ślicznie wyglądają, i najładniejsze właśnie są vanilki i limki. Pozostałe sczerniały i chyba będę musiała je obciąć przed zimą. niech tylko przestanie padać

Dbam Aguś, tym bardziej że pogoda sprzyja..... wypoczynkowi, ciągle pada.
Zaplanowałam jeszcze przesadzenie kilku traw ale jeśli nie dam rady to trudno, świat się nie zawali.
Moje anabelki też brzydkie i tych sadzić już nie będę ale vanilki tak, właśnie za ich kolorek.

Kwiatuszek dla Ciebie.
Nallar 21:17, 12 paź 2016

Wspomnień czar.

ryska 21:31, 12 paź 2016

Czekam na focie
Nallar 21:46, 12 paź 2016

ryska napisał(a)
Czekam na focie

Jakie focie? Coś obiecywałam ?
Nallar 21:53, 12 paź 2016

Znalazłam, nie jest takie ładne jak Twoje ale jest.
ryska 21:58, 12 paź 2016

"Wspomnień czar" - liczyłam na większą ilość wspomnień, toteż rozsiadłam się wygodnie w oczekiwaniu
ryska 21:59, 12 paź 2016

Nallar napisał(a)
Znalazłam, nie jest takie ładne jak Twoje ale jest.

Więcej słoneczka na Twojego motyla pada niż na mojego