Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mirkowy ogród (początki) 13:27, 06 sie 2016

Do góry
Mirka napisał(a)
Aga odpisałam u Ciebie
Wstawiam foto poglądowe. Sadzonki robione koniec czerwca 2015r.

A tak wyglądały pod koniec września 2015.Aktualne pokażę w sobotę ☺

ale Ty masz rękę !!!....ja tylko ukorzenilam raz pecherznicę i do tego to byla galązka z korzeniem
Ogród Ani :) 13:26, 06 sie 2016

Do góry
Najwyższa kaskada

Kulkowisko pomysł TOSZKA NASZA
Reszta to hosty blue ivory a z brzegu hakone Aureola
Małe careksiki Toszko poszły na razie gdzieś indziej

Widok z góry, ze schodów

I z dołu

Ja koffffam tą rabatę to moja ulubienica na razie
Podwórkowa rehabilitacja 13:23, 06 sie 2016

Do góry
ryska napisał(a)
Czy u Was też cała kuchnia pływa w przetworach lub w materiale na przetwory czy to mi odbiło na okoliczność przyszłej warszawskiej studentki?

u mnie też przetwory...tylko .że moja warszawska studentka to bardzo wybredna ...za to olsztynska bardzo łasa na słoiki

Reniu my cukinię lubimy smażoną tak jak kotlet schabowy....a w słoiku to tak jak ogorek konserwowy ...też robię duży zapas sałatki z ogórków cebuli i papryki
Ogród Ani :) 13:21, 06 sie 2016

Do góry
Środkowa kaskada.
Już teoretycznie skończona Ale jest jeden haczyk Brunerki Kupiłam jedną sztukę silver heart Brakło mi czterech sztuk. Pojechałam kiedyś tam do szkółki, widzę brunery. Pisze na nich silver heart.. No to biorę, przywożę do chałupki a tu zonk, bo one się całkiem różnią od tej zakupionej wcześniej
Posadziłam te bidule ale w przyszłym roku wymienię Na razie tak musi być
Tak to wyglądało jak to posadziłam Meriken do wylotu jak straci listki. Na razie boję się go ruszać, bo go lubię bardzo. Zrobię z niego kulkę i pójdzie gdzieś na którąś na rabatę No i kory brakuje.

I brunery widać ze się różnią
Takie chcę - silver heart

a tu ta druga która w szkółce była pod nazwą moim zdaniem złą

Mirkowy ogród (początki) 13:20, 06 sie 2016

Do góry
kitek81 napisał(a)
Niedościgniony wzór w ukorzenianiu! Tytuł Królowej cały czas jest Twój
Eeee konkurencja mi rosnie☺Fajnie że jesteś już Kasiu☺Kwiatuszek na powitanie☺

Ogród Ani :) 13:19, 06 sie 2016

Do góry
anbu napisał(a)
Rabata studniowa.
Nie wiedziałam jak posadzić trzmieliny Kombinowałam i kombinowałam ... eM się napatoczył (akurat przechodził ) poustawiał je. Spodobało mi się. Posadziłam Nie wiem czy dobrze, nie wiem czy ich nie ma za dużo tam. Najwyżej w przyszłym roku przesadzę. Obawiam się, że jak dam za dużo kulek to będzie za ciężko. Tam chcę jeżówy? przetaczniki? no i hakone tak jak Tocha pisała. No i klon - inwalida obowiązkowo
Proszę zgłaszać uwagi wszelkie

Cisy jak zwykle wymagają czasu Ale już to wiemy

Widok z drogi

Na razie trzmieliny pilnuję aby prosto patyki im szły Moja obsesja

cdn..

Dla mnie też git A rabata z buksikowym żywopłocikiem? Pokaż ją
Ogród Małej Mi - sezon 2016 13:17, 06 sie 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Moje też na takie widoki też reaguje mocno

Wiem że brak rozrywek boli ale zobacz za okno, wiele oddało by Ci kino, teatr i wakacje za takie widoki jak u Ciebie Mały nosek do góry
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:15, 06 sie 2016

Do góry
Agania napisał(a)

Dziękuję Dorotko, miło jest w ogrodzie posiedzieć wieczorkiem i rankiem

Jaki cudny widok przez pergole Horty masz wspaniałe!
Podwórkowa rehabilitacja 13:12, 06 sie 2016

Do góry
ryska napisał(a)

Aniu mam tylko takie słoneczko ale posyłam

cudne to zdjecie
Ogród Ani :) 13:08, 06 sie 2016

Do góry
Rabata studniowa.
Nie wiedziałam jak posadzić trzmieliny Kombinowałam i kombinowałam ... eM się napatoczył (akurat przechodził ) poustawiał je. Spodobało mi się. Posadziłam Nie wiem czy dobrze, nie wiem czy ich nie ma za dużo tam. Najwyżej w przyszłym roku przesadzę. Obawiam się, że jak dam za dużo kulek to będzie za ciężko. Tam chcę jeżówy? przetaczniki? no i hakone tak jak Tocha pisała. No i klon - inwalida obowiązkowo
Proszę zgłaszać uwagi wszelkie

Cisy jak zwykle wymagają czasu Ale już to wiemy

Widok z drogi

Na razie pilnuję aby prosto trzmielinom patyki szły Moja obsesja

cdn..
Ogród Ani :) 13:00, 06 sie 2016

Do góry
Dalej najniższa kaskada

cdn...
Ogród Ani :) 12:58, 06 sie 2016

Do góry
Dzięki Toszko za klona
Za rodki i azalie nie dzięki Miałam nadzieję, że masz sklerozę zaawansowaną i nie przypomnisz sobie o tej rabacie
A tu klops
Nie mam już siły na tą rabatę a eM i tak nie zgodzi się na rwanie takiego kawała darni ręcznie. On ma w planach maszynę i wykorzystanie darni gdzieś
Ile to ja się nasłuchałam jak rwaliśmy darń pod hortki Miałam wykład ekonomiczny, że metr tej darni kosztuje 12 zł! O boshe co ja z tym moim eMem mam

Urlop się kończy a ja działam dalej. Jako, że mam wątek w planowaniu zamieszczam mój Mordor z nadzieją, że kiedyś będzie ładnie
Dziś skończyłam najniższą kaskadę. Poszły na nią paprocie, miedunki i hakone. Cisy wymagają czasu...wiadomo

cdn...
Moja bajka 12:53, 06 sie 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
rododendron Kokardia chyba mogę już uznać za nieżywy.

Rh jesze zostaw, spryskaj na grzyba i dosyp nawozu, wyrzucisz jak liście opadną a pędy sie zasuszą. Mi w tym roku Rh bardzo chorują
Moja bajka 12:52, 06 sie 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Kupiłam ambrowca Gumball (moje największe ogrodowe marzenie ) i mam dwa pomysły na jego posadzenie:
jako soliter na trawniku, na boku. Zrobiłabym mu obwódkę z kostek granitowych i jakieś skarpetki dosadziła

Kasiu a w tym zakolu to nie jest miejsce na gry dla dzieci? Bo wierz mi one potem zrobią tu porządek
Blaski i cienie nowego życia 12:52, 06 sie 2016

Do góry
Moja królowa tarasowa nic sobie z deszczu nie robi i się rozwija jak będzie ciepło to pewnie i zapach się pojawi

Ogród Ani :) 12:46, 06 sie 2016

Do góry
anbu napisał(a)
Przemielenie tych dóbr z ziemią

Tadammmm ... już posadzone

Ale będzie pięknie Anulka, już sobie wyobrażam ten łan kwitnących hortensji, cudnie
Podwórkowa rehabilitacja 12:31, 06 sie 2016

Do góry
W beczce kiszone ogórki a nie wiem co zrobić z cukinii.
Może sałatki a może leczo bez mięsa? Macie jakieś sprawdzone przepisy? Poproszę

Pachnie bazylią
Działka prawie w Borach Tucholskich 12:27, 06 sie 2016

Do góry
Jupiii, to i u mnie są te kopciuszki . A ja nie wiedziałam co to za jedne. Dzięki Tobie już wiem . Zbysiu zerknij jeszcze do mnie, bo doprecyzować coś chciałam . I doradź proszę gdzie byś ambrowca Gumball posadził.
jeszcze jeden kopciuszek, prosto Dębicy . Od przybytku głowa nie boli .
Podwórkowa rehabilitacja 12:26, 06 sie 2016

Do góry
Czy u Was też cała kuchnia pływa w przetworach lub w materiale na przetwory czy to mi odbiło na okoliczność przyszłej warszawskiej studentki?
Moja bajka 12:23, 06 sie 2016

Do góry
Kupiłam ambrowca Gumball (moje największe ogrodowe marzenie ) i mam dwa pomysły na jego posadzenie:
jako soliter na trawniku, na boku. Zrobiłabym mu obwódkę z kostek granitowych i jakieś skarpetki dosadziła

czy na środku tego zakola? Teraz ustawiony bynajmniej nie na środku, ale mniej więcej widać o co chodzi.

plan był taki, że ambrowiec będzie kiedyś zamiast tej gruszki, ale nie mam serca jej wyciąć. Niech jeszcze będzie. Odbywa się na niej całe ptasie życie towarzyskie .

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies