Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 20:54, 19 paź 2016

lindsay80 napisał(a)
Ania pod wpływem Twojego wątku tez zaczęłam się zastanawiać jakby u mnie klapę od oczyszczalni zamaskować, roślinami nie da rady musze o czymś innym myśleć.
I jak te roku, roztrzepalas im porządnie bryły korzeniowe?
Niedawno jak sadziłam borówki i robiłam im mieszankę z siarka i hemoglobiny to o Tobie myślałam

chryste przy siarce i krwi o mnie myslisz diablo-wampirzyco

to moze ten pomysł z kantówkami luknij

mnie się on bardziej podoba a M ten drugi z paneli. musimy cos zdecydować

a rodki staralam się baardzo drastycznie rozerwać, rozciełam pod spodem taki krzyż i mocno tarmosilam ale czy wystarczająco..?

Marta 21:33, 19 paź 2016

Inspiracje masz super. Oby rodki się opamiętały.
05:09, 20 paź 2016
dużo zrobiłaś w tym roku ...a te świdośliwy to masz racje beda gwiazdożyć.... chyba ze im konkurencje posadzisz w postaci czerwonego klona
AgataP 08:40, 20 paź 2016

anna_t napisał(a)

no to powiem Ci że tylko o te róże Cię wyprzedziłam bo u mnie maliny też czekaja i cebule i kilkadziesiąt cisow jak przyjdą to posadzić będzie trzeba a od lisopada do pracy więc mam tydzień na to wszystko bo potem tylko w soboty będę mieć czas na ogród. a i pewnie kilka pierwszych to będę musiała się mocno odstresowywać od ciśnień w pracy ..
i ofkors klonem mnie juz zaraziłaś...babo!

Ania no to witaj w klubie, pogoda dziś znowu do bani, ale wypijam kawę i idę w teren. Wyjścia nie ma...
Może listopad da jeszcze kilka dni dla spóźnialskich

Praca super, zarobisz na swoje zachciewajki

buźka, zrobię potem zdjęcie klona
Makusia 09:23, 20 paź 2016

Dzień dobry,
u Cibie jak zwykle dzieje się dużo
Koncepcja i sposób zasłonięcia szamba super! Glediczja prezentuje się lepiej, niż u mnie- zdecydowanie
anna_t 09:30, 20 paź 2016

napisał(a)
Inspiracje masz super. Oby rodki się opamiętały.
Marta to dziewczyn zasługa. ja bym w życiu czegoś takiego nie wymyśliła
o rodki się boję..ponoć to twarde sztuki, jak u mnie po tym roku w zapomnieniu przezyją to będę wychwalać pod niebiosa te rośliny..
anna_t 09:38, 20 paź 2016

eee_taam napisał(a)
dużo zrobiłaś w tym roku ...a te świdośliwy to masz racje beda gwiazdożyć.... chyba ze im konkurencje posadzisz w postaci czerwonego klona

Justyś tego klona to dalabym po lewo od świdośliw przy placu zabaw, na wprost mojego okna w salonie

a shirasawy w lewym rogu dzialki za rododendronami. ale jego to na wiosne jak rodki przeżyją bo inaczej to inna koncepcja bedzie
anna_t 09:40, 20 paź 2016

AgataP napisał(a)

Ania no to witaj w klubie, pogoda dziś znowu do bani, ale wypijam kawę i idę w teren. Wyjścia nie ma...
Może listopad da jeszcze kilka dni dla spóźnialskich

Praca super, zarobisz na swoje zachciewajki

buźka, zrobię potem zdjęcie klona

u mnie też leje, niby fajnie bo sporo ostatnio przesadzałam to podleje ale robota stoi...
wpadne potem z kawką na klona do Cię
lindsay80 09:41, 20 paź 2016

Widziałam ten pomysł z kantowkami, ale nie wiedziałabym jak to u mnie osadzić na tej klapie, sporo wystaje nad ziemię i ma dużą średnicę, muszę pomierzyć sobie ją.
Z rodkami coś trzeba było zrobić, jakby tak rosły jak wcześniej to prawie pewne, że by padly, teraz przynajmniej dalas im jakaś szanse na przeżycie.
anna_t 09:41, 20 paź 2016

Makusia napisał(a)
Dzień dobry,
u Cibie jak zwykle dzieje się dużo
Koncepcja i sposób zasłonięcia szamba super! Glediczja prezentuje się lepiej, niż u mnie- zdecydowanie

jesteś wkońcu kobito juz pociagi do Piotrkowa sprawdzałam szukać Cię zgubo!