a jak juz zgrałam fotki na kompa to cos wrzucę
to jest strona wschodnia ogrodu i wczoraj postanowilam że dopóki grujeczniki za słabe na hamak to sobię wstawie tutaj leżaki z paleciaków i stoliczek ze szpuli w co fajnie w plecy tam grzeje przy porannej kawie
no niewiem wiesz Szefowa raczej dobrze doradza...
chodzi o delikatne zakamuflowanie tarasu, nie bedzie tak płasko też
nie chce mi sie szukać ale gdzies na poczatku watku Danusia mi te skarpy rozplanowala i powolutku sobie je robię. teraz pomyslałam o tych trzmielinach ale ofkors w okolicznych szkółkach brak...
Też planuje ławki z klocków ale nie dębowych a sosnowych jeslibdbrze pamiętam.sztuk cztery.ale długie.no i ciężkie jak wszystko u nas.ale beda pewnie dopiero na wiosne
Super, a ja wciąż w dylemacie co mam sadzić na rabacie przy bukszpanie.
Ostatnio wpadłam na pomysł by posadzić trawy, chyba molinie, a potem uzupełniać kwiatami jednorocznymi typu w jednym roku werbeną, w drugim cyniami... jak mi się znudzi to hortki zawsze mogę posadzić...
postawiłam tam sobie jedną molinię i uwielbiam jak wieczorem słonko ją podświetla... myślisz że to się sprawdzi ?
Ogród deko ucierpiała od upałów,Ale cóz jest jak jest.
A wyjazdowe wypoczynki sa zawsze suuper, prawda??
Jak czytałam ty też jesteś na takim trochę??? czy tylko zawodowym ??
Aniu ślicznie Wam wyszedł taras i super ścianka. Od razu mam pytanie czy drewno kupowaliście w tartaku takie 'świeże" czy suszone komorowo?
Pytam bo jednak jest różnica w cenie
Basiu,Obijam urlop za ubiegły rok siedzenia w domu
Jeszcze mama kilka dni do wyjazdu do Szkocji.W poniedziałek popołudniu.Rano zapewne pierogi będę robiła.
Tak w domu , w ogrodzie jest ciągle coś do zrobienia.
Tak jak teraz idę oka myc
Lato żółci się i złoci