Aniu mam ale sadziłam dopiero wiosną, kwitła kilkoma kwiatami na pedzie gdy lay deszcze... Ma piekne limonkowe kwiaty, takie lubie. Artameis widzisz jaka jest na zdjeciu. U mnie Artemis rośnie wpólcieniu ale kwiaty obsypuje tez w jeden dzień.
Czy to możliwe aby Pinky Winky z wiekiem zmieniła kiwaty na podobne do Vanille F? Bo moje rok temy były takie ażuowe (kowlałam jako Pinky W) jak Twoje a w tym wygladają jak Vanille... Obie mają pedy czerwone...r
Wklisz linak u siebie z artykułem?
Oprócz oprysku doradzam podelwanie korzeni previccurem lub alliette. Na razie wydaje mi się, ze uratowłam w ten sposób ambrowce. Jesienia gdy ogród wyłysieje bede pryskać rośliny miedzainem, wiosną powtórka.
Chyba trafił mi sie jakiś wybrakowany egzemplarz, rośnie u mnie już 3 sezon i kwitnie zwykle jednym, marnym kwiatem. No coż bede sie katować zdjećmi u Ciebie
lecę czytać dalej
Czy Ty bedziesz w Wojsławicach? Bo ja pragne Cię poznać!
Na szczescie Kasiu coraz mniej czasu mój ogród wymaga pracy, tylko pielęgnacji. A że M pracuje ze mną (przy tarwniku) to dajemy radę. Idelanego żwirku mieć nie bedę Chyba znów korę wysypie bo na niej lisci nie widać Klełam wczoraj przy odkurzaniu żiwrku po cięciu bukszpanów.....
Kasiu jeszcze nie wyszło z thujami, bo na maila nie odpowiedzieli. Musze zadzonic. nie spiesze sie bo kopanie przeciez nie powinno być wczesniej niż po 15.09