Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sierika 20:04, 28 sie 2016

Witaj Kasiu, Twój wątek pędzi tak, że trudno nadążyc, cieszę się, że nie tylko wypoczęłaś ale jeszcze masz nowe skarby do swojego ogródka.....
Może mogłybyśmy się spotkać? chętnie oprowadzę Cię po swoim ogródeczku, może wpadnie Ci w oko jakaś roslinka? chętnie podzielę się....
Katkak 20:54, 28 sie 2016

z dzisiejszego słonecznego dnia
Katkak 20:59, 28 sie 2016

na klamotach wygrzebałam jeszcze jednego, szklanego kwiatuszka
Katkak 21:03, 28 sie 2016

Kłosowce, w których zakochałam się bez reszty . Są zjawiskowe i cudowne nawet zimą .

kosmosy szaleją
sylwia_slomc... 21:55, 28 sie 2016

Przepiękny ten pieniek i bardzo mu tam pasuje Piękności ten Twój ogródeczek bajkowy pełen smaczków. Zastanawiam się jak wyglądały gałęzie klona po obcięciu w przekroju, bo wydaje mi się ważne żeby wyciąć wszystko chore aż do zdrowej tkanki
Madzenka 22:31, 28 sie 2016

Fajna ta Twoja bajka, niepowtarzalna
FrancoPolo 15:57, 29 sie 2016

Katkak napisał(a)
Tyle gałęzi z uschniętymi liśćmi obcięłam wczoraj z klona. Jak widać niektóre liście są uschnięte, a inne wyglądają zupełnie zdrowo.

z tej strony klon wygląda jak okaz zdrowia

Została jeszcze do ucięcia ta duża gałąź od góry, ale em się zbuntował i nie chciał wyciąć aż tyle. Łudzi się, że może się to nie rozprezstrzeni. Wysnuł teorię, że skoro to suche jest tylko z jednej struny drzewa, to może sąsiedzi jakichś specyfików do auta używali i zawiało z wiatrem. Ja w każdym razie mam nadzieję, że klon się z tego wyliże, choć niektóre ucięte gałązki ciekawie nie wyglądają.
Witam.Proszę nic nie robić z klonem pozatym że trzeba usunąć przypalone słońcem,tak,tak! przypalone liście. Na wiosnę przyciąć gałęzie ewentualnie jak trzeba .Niestety ostatnie lata mamy tak silne promienie słońce że przypala szczególnie młode listki. Pozdrawiam.
Iwk4 19:03, 29 sie 2016

Kasiu, cudownie u ciebie. Bajkowo

Widziałam fotki u Ewy. Cudowne spotkanie
Twoja córeczka w ogrodzie Ewy fajnie wyszła na zdjęciach. Niczym krasnalek wśród roślin

Katkak 20:15, 29 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przepiękny ten pieniek i bardzo mu tam pasuje Piękności ten Twój ogródeczek bajkowy pełen smaczków. Zastanawiam się jak wyglądały gałęzie klona po obcięciu w przekroju, bo wydaje mi się ważne żeby wyciąć wszystko chore aż do zdrowej tkanki

Pieniek też bardzo mi się podoba. Ze 2km go taszczyłam . Dzięki wielkie Sylwuś .
Katkak 20:16, 29 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Fajna ta Twoja bajka, niepowtarzalna

Bajecznie dziękuję