Bardzo sie ciesze ze wszystko dotarlo w calosci ☺
Tam jeszcze masz nasiona czosnku ozdobnego,troszku malo bo juz sie wysial sam i ostatnimi silami lapalami to co pozostalo,
Tulipki to kompletna niewiadoma jakie to beda,ale zycze z calego serducha by zakwitly cudnie.
Teraz czekac na kolejny sezon i popisy kwiatow,na to czekam ☺☺☺
Pozdrawiam cieplutko ☺☺☺☺
Udało mi się wypocić plan mojej działki 26mx47m.Nie mam jeszcze koncepcji na prawą stronę między domem a skarpą szerokość tego pasa to 7m.Jest tam duże okno z możliwością wyjścia na zewnątrz,w przyszłości może mały placyk na stolik i krzesła.Widzę tam pas traw na brzegu skarpy,miskanty,rozplenice,byliny.Czy to dobry kierunek?jak zagospodarować tą przestrzeń?
niestety eM utrącił kopiąc kawałek płytki parapetu i trzeba wymienić, a ponieważ odkopaliśmy kawałek dalej to musiał podmurować z lewej strony dziwną dziurę w ścianie i trzeba będzie tynku dorobić jeszcze i marmolitu
Ale cieszę się, że w końcu ten temat na ukończeniu
zmieniło się bardzo
okiennice już zamówione u sąsiada
porządniej to teraz wygląda i po ścianach nie będzie chlapało
Mój sok malinowy .. 3 razy wykipiał.. tzn każda porcja wykipiała.. 3 razy szorowałam kuchnię.. ale większość uratowałam.. w kuchni już sienie przyklejam do wszystkiego.. ciuchy sie doprały
Nie mam siły... ja nie mam wyboru.. okoliczności przyrody i brak innych możliwości zmuszają do różnych wysiłków.. czy się nam chce czy nie..
Jesień już stoi za rogiem.. też bez pytania o nasze zdanie 2 miesiące szybciej maluje liście ..