Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

MirellaB 05:27, 30 wrz 2016

Bardzo fajna ta trawa.
Szkoda, że u mnie carexy słabo rosną.
06:02, 30 wrz 2016
lindsay80 napisał(a)

Dla Kasi i Ewy - Aurea Elata

A tu po przeniesieniu na cienistą rabatę i oberwaniu wszystkich uschloków

muzykę odłsuchałam ...uwazam ze czasem lepiej nie ogladac teledysków ...ten mi sie mocno nie spodobał ..pojechany jakis jest

ale ,,nie o tym chciałam

zdjecia jak dla mnie na zawołanie ...ile sezonów ma twoja elata? te suche źdźbła mnie wkurzają....na drugim zdjęciu widzę ze bez suchelców jest - czyściłaś ja?

bo moja elata z wiosny i tez taka podsuszana jest ...ale ja leniwa jestem i nie czysciłam ....bo jeśli bym to miała robic to zwyczajnie trawa musi wylecieć ...aaa i kolor za żółty jak dla mnie ma
nawigatorka 07:02, 30 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

Jak ja lubię niespodziewanych gości

Tosia zaczęła jeździć na koniach?
My też wrócimy do jazdy, tylko jeszcze nie można, ale w ubiegłym tygodniu też byłyśmy w stadninie, popatrzeć jak inni jeżdżą, a Milena obściskała wszystkie konie
tak b la już na konto lky jazdach.u nas koni w okolicy sporo i szkolek też.

Patrzę na te zdjęcia i powiem Ci że elegancki masz ogród.taki o układany.nas z bałaganu i chaosu.

I milene wypatrzylam przy jegomosciu.
leon60 07:09, 30 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)
Ten jegomość zaczyna się przebarwiać

piękny
Kasya 07:39, 30 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)
Obiecane fotki

Dla Joli - Nigra....

Dla Kasi i Ewy - Aurea Elata....

ale rozdajesz te roslinki...

az musze obejrzec z bliska moja elate bo zostala pożarta przez barbule i lawende
ren133 08:25, 30 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

o fajnie, podobny gust muzyczny

chyba nie tylko muzyczny
lindsay80 08:58, 30 wrz 2016

MirellaB napisał(a)
Bardzo fajna ta trawa.
Szkoda, że u mnie carexy słabo rosną.

Mirella, może ona będzie ładna w cieniu, jak jest trochę słoneczka to liście przysychają i słabo to wygląda, zabieram ją właśnie z frontu.

Ciekawe czemu carexy Ci słabo rosną, a dawałaś do rodzimej ziemi, czy robiłaś jakąś mieszankę?
Ja za radą Toszki wszystkim carexom dodaję kory przekompostowanej a oprócz tego kompost, mączka bazaltowa i obornik.
lindsay80 09:02, 30 wrz 2016

eee_taam napisał(a)

muzykę odłsuchałam ...uwazam ze czasem lepiej nie ogladac teledysków ...ten mi sie mocno nie spodobał ..pojechany jakis jest

ale ,,nie o tym chciałam

zdjecia jak dla mnie na zawołanie ...ile sezonów ma twoja elata? te suche źdźbła mnie wkurzają....na drugim zdjęciu widzę ze bez suchelców jest - czyściłaś ja?

bo moja elata z wiosny i tez taka podsuszana jest ...ale ja leniwa jestem i nie czysciłam ....bo jeśli bym to miała robic to zwyczajnie trawa musi wylecieć ...aaa i kolor za żółty jak dla mnie ma

A sama piosenka się podoba?

A co do trawy, mam od czerwca ubiegłego roku, rośnie na wystawie wschodniej, ale jeszcze południowe słońce do niej dociera. Normalnie jej nie obrywam, raz próbowałam i to robota głupiego.
Kolor ma zmienny, w zależności ile słońca do niej dociera, mi też się bardziej podoba gdy jest limonkowa, a nie taka żółta.
lindsay80 09:10, 30 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
tak b la już na konto lky jazdach.u nas koni w okolicy sporo i szkolek też.

Patrzę na te zdjęcia i powiem Ci że elegancki masz ogród.taki o układany.nas z bałaganu i chaosu.

I milene wypatrzylam przy jegomosciu.

U nas też szkółek dużo wokół, mam wrażenie, że dziewczynki w naszym mieście albo chodzą na balet albo na konie, albo jedno i drugie Bardzo się cieszę, że Milena uwielbia konie i mam nadzieję, że będzie ją to ciągło, zamiast siedzenia w domu i gapienia w komputer.

A z tym ogrodem poukładanym to pozory, boszzeee a ile mi jeszcze po głowie nowych pomysłów chodzi...

A apropos baletu, może ktoś miałby ochotę, jest w DMiT w Zabrzu.

http://balet-rosyjski.pl/bilety/
lindsay80 09:13, 30 wrz 2016

leon60 napisał(a)

piękny

mam nadzieje, że się obleje purpurą, zakochałam się w tym drzewie oglądając jesienne relacje z OzL i Zimozielonego, chcę mieć takie widoki u siebie