Mirelko, zeszłoroczne czosnki - miaałam 5, dwa padły, z trzech mam znowu 5 - się rozmnożyły, ale cebulki są mniejsze, niż tegoroczne. Gladiatory - kupiłam 5 sztuk. Więcej nie mogę. Tak co roku po troszku. No i jeszcze mam Sensation 3 opakowania.
Główkowate też kupiłam, pójdą do lawendy, a zeszłorocznych nie wykopywałam, są w czerwonych różach.
Lipiec:
Tereniu, byłam u ciebie
Podoba mi się twoja kompozycja: róże, rozplenice i kulki
Dziś jest ciepły wieczór, przyjemnie się zrobiło
Za pochwałę ogrodu dziękuję
Ewuniu, dwa dni to trwało, ale już wstawiłam fotki. Dziś już lepiej się czuję. Lepiej późno niż ...
Beatko, u mnie jesień się spóźnia i bardzo dobrze. Dziś mijałam domy przy głównej ulicy, winobluszcz bordowo się tam przebarwił, marcinki kwitną na całego, u mnie jesień dopiero taks:
Wygląda na to, ze aura nam spłatała figla. Problem w tym, z eja raczej tabletek nie jadam, więc jak się z bólem głowy obudziłąm, najpierw dzwoniłam do M, czy gdzieś w domu są tabletki przeciwbólowe. Na szczęście jakiś środek musujący się znalazł, pytałam się tylko, czy będę po nim żyć
Trochę ustąpiło
ale noc musiałam odespać
Kulek nie mam już gdzie rzucać, ale kilka pomysłów jeszcze mam
Ja się właśnie zastanawiam, gdzie z frontu wyeksmitować anabelki? Zaczynam dojrzewać do dłuższych tematycznie rabat. Jakby posadzenie u mnie 4 rh, czy 6 limek stanowiło dłuższy ciąg
Ale dla mnie to sukces
Dominiko, nie jestem specem od traw, ale te,
co polubiłam z miskantów - to Gracilimusy
Morning Light
Klaine Fontanne.
Lubię też trzcinniki KF
Molinię Variegata
carexy ...
Kasiu, już lepiej. Ja mam zwykle niskie ciśnienie. Jednak odkryłąm przez chorobę oczu, że ciśnienie ogólne nie musi iść w parze z ciśnieniem gałkowym i tym śródczaszkowym ...
Skutki mogą być bardzo groźne, dlatego jest ważne, by to w głowie zbić skutecznie...
Dziś było cieplej, nawet wieczór był przyjemny
Jej, jak tak ma wyglądać migrena, to współczuję wszystkim, co ją mają
Mireczko, dziękuję, już lepiej
Ale chyba kiepsko dziś z moim pisaniem, bo zajęło mi cały wieczór